Mijn hardloopdoelen voor 2018!

Mijn hardloopdoelen voor 2018!

Hardloopdoelen zijn (naast reisdoelen) de leukste doelen om op te stellen! Hieronder vind je mijn 5 hardloopdoelen voor 2018! Ik ben ontzettend benieuwd wat die van jou zijn, dus houd je niet in en laat een reactie achter!

Fit en heel blijven!
Vorig jaar ging ik begin mei door mijn enkel en scheurde mijn enkelbanden. Ik heb daar ontzettend lang last van gehad, zelfs nu zeurt mijn enkel nog af en toe, maar het gaat zeker de goede kant op! Ik voel mij verder ontzettend fit en heb geen pijntje. Dat wil ik in 2018 graag zo houden!

PR op de vijf kilometer!
Ik wil sneller worden en dat ga ik behalen door mijzelf aan dit doel te houden. Mijn tijd op de vijf kilometer is op dit moment 23:50 en gaat dit jaar dus verbeterd worden! Zin om hier voor te trainen en af te zien.

Een PR op de halve marathon!
Ik heb afgelopen november eindelijk onder de twee uur gelopen, maar het kan sneller! Ik liep mijn PR op Terschelling tijdens de Berenloop en deze race is niet makkelijk. Strand, duinen en wind maken deze halve marathon ontzettend zwaar en toch liep ik eindelijk een PR en onder de twee uur. Ik weet zeker dat het nog sneller kan en dat wil ik in 2018 laten zien!

1250 kilometer hardlopen!
Veel te ver, maar ik wil het proberen! Op dit moment staan er 4 halve marathons op de planning, dus kom ik vast met trainen voor de halve marathon een heel end! De drie halve marathons zijn direct in de eerste drie maanden van dit jaar en de laatste pas in november, dus moet ik wel blijven lopen!

Minder alleen lopen!
Ik ga in 2018 meer hardloopdates plannen! Zo veel leuker om samen te lopen tijdens een training. Als ik een wedstrijd loop, vind ik er niets aan om met iemand te lopen. Ik ben totaal niet gezellig en stiekem wil ik met rust gelaten worden, maar samen trainen is gezellig en werkt ontzettend motiverend! Zin om een keer samen een rondje te rennen?

Meer hardloopdoelen ga ik niet opstellen voor het hardloopjaar 2018! 1250 kilometer gaat een hele kluif worden en een PR op de halve ook, gelukkig kan ik deze doelen samenvoegen.  Welke hardloopdoelen stel jij voor jezelf?

Fijn hardloopjaar gewenst!

 

 

6 Comments

  1. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor de maand augustus! - Running Girls

  2. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor de maand juli! - Running Girls

  3. Pingback: Mij hardloopdoelen voor de maand juni! - Running Girls

  4. Pingback: 9 redenen waarom je maar niet sneller wordt. - Running Girls

  5. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor de maand maart! - Running Girls

  6. Pingback: Mijn hardloopvoornemens voor 2018! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*