Mijn hardloopdoelen voor 2021!

Mijn hardloopdoelen voor 2021!

Hardloopdoelen zijn (naast reisdoelen) de leukste doelen om op te stellen! We weten natuurlijk niet wat 2021 qua loop- en reisavonturen ons gaat brengen en in februari ben ik uitgerekend, daarom heb ik voor dit jaar niet te grote loopdoelen opgesteld. Benieuwd naar mijn hardloopdoelen voor 2021? Lees dan even verder!

5km hardlopen onder de 26 minuten!
Natuurlijk zal ik na de bevalling eerst weer rustig moeten leren hardlopen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Daarom stel ik direct dit loopdoel op. Ik wil in 2021 een 5km onder de 26 minuten kunnen hardlopen. Met het 10 weken schema uit mijn eigen e-book (voor beginners) hoop ik eerst weer 30 minuten aaneengesloten hard te kunnen lopen en daarna rustig door te trainen naar dit doel.

Trainen op snelheid in plaats van duur.
Voordat ik de kilometers ga uitbreiden, wil ik eerst weer mijn snelheid terug. Het is makkelijker om vanuit getrainde snelheid je duur uit te breiden dan vanuit lange duurtrainingen ook je snelheid te verbeteren. Duur maakt nou eenmaal langzamer. Ik verwacht eigenlijk ook niet dat ik dit jaar erg ver ga hardlopen, dus lijkt het mij een goed idee om mijn snelheidsbasis goed neer te zetten.

Meer hardlopen met mijn hardloopmaatjes! 
Naast dat ik überhaupt het hardlopen mis, mis ik ook mijn hardloopmaatjes ontzettend! Dus in 2021 wil ik (als dit qua veiligheid natuurlijk kan) vaker gaan hardlopen met mijn hardloopmaatjes!

Aan de start staan van een hardloopevenement! 
Dromen mag! Ik zou het zo fijn vinden als ik in 2021 met veel loopplezier aan de start kan staan van een evenement. Welke? Geen idee! De 4 Mijl van Groningen in oktober of de Berenloop in november? We gaan het zien!

Vier hardloopdoelen voor 2021 en drie doelen die ik helemaal zie zitten! Door de zwangerschap en bevalling de lat niet te hoog gelegd, maar ik vind deze vier doelen zeker uitdagend genoeg voor 2021!

Welke hardloopdoelen voor 2021 heb jij? En wil je ze noteren en plannen? Wie weet vind je op Schryft.nl een leuke planner of notitieboekje!

3 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*