Mijn hardloopdoelen voor de maand juli!

Mijn hardloopdoelen voor de maand juli!

Mijn hardloopdoelen voor 2018 zijn groot en ik kan er nog 6 volle maanden over doen, maar doelen op kortere termijn werken voor mij motiverend en zijn overzichtelijker. Dus daarom stel ik iedere maand maanddoelen op! Afgelopen maand had ik als doel minimaal 75 kilometer hardlopen, gehaald! En ik zou meer letten op interval en duurtraining uitbreiden, die laatste twee doelen neem ik deze maand weer mee! Waar ik de focus deze maand verder op wil leggen, lees je hier!

Intervallen!
Dit doel kan ik wel blijven knippen en plakken. Wekelijks moet ik een intervaltraining toepassen, alleen dan word ik sneller! Vooruitplannen dus en vooraf bedenken wat voor training ik ga doen.

Duurtrainingen uitbreiden
Niet te snel opbouwen (afgelopen maand had ik grote sprongen qua duurloopafstanden), maar de afstanden bijhouden en misschien een beetje uitbouwen. In november loop ik de Berenloop halve marathon en de dagen gaan snel! Daarom wil ik niet te laat beginnen met meters maken.

Core!
Van Running Girl Tamar heb ik de uitdaging gekregen om na iedere training ‘even’ te planken. Werken aan een sterke core is goed en staat toch altijd weer op mijn to do lijstje! Dus ik ga mij vanaf nu hier aan houden, beloofd!

Trainingsschema maken
Deze maand ga ik samen met mijn ouders een trainingsschema maken voor de Berenloop halve marathon. Dit schema gaat er wel iets anders uitzien dan normaal, maar daarover later meer.

Korte doelen, geen gekke dingen en langzaam de focus richting de Berenloop! Wat zijn jouw doelen voor de maand juli?

 

 

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*