Kelly

Hoi! Ik ben Kelly, 30 jaar oud, geboren in Oranjewoud, maar al een lange tijd wonend in Groningen.

Door mijn sportieve ouders is de voorliefde voor sporten er al vroeg met de paplepel ingegoten en weet ik niet beter dan dat sporten en de interesse voor sport bij mij hoort. De liefde is gebleven en heb ik in de afgelopen jaren doorontwikkeld. Met een hardlopende moeder en een schaatsende vader kon het dan ook niet anders dan dat ik deze sporten ook ging beoefenen, maar uiteindelijk heb ik voor het hardlopen gekozen. Ik heb ongeveer 10 jaar op atletiek gezeten, waar ik vooral interesse had in de sprintnummers en training gaf aan de kleine kids fake rolex explorer 2.

Ook mijn studiekeuzes gingen een sportieve richting op. Na het VMBO heb ik vier jaar gestudeerd aan het CIOS in Heerenveen. Na het CIOS koos ik er voor om naar het HBO te gaan met als richting natuurlijk iets met sport. Drie jaar heb ik Sport en Gezondheid gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen, waarbij ik afstudeerde in 2012 als Beweeg- en Leefstijladviseur. Tijdens mijn studie ben ik begonnen met werken in het UMCG en hier werk ik zeven jaar later werk nog steeds. Als Beweeg- en Leefstijladviseur ben ik werkzaam op de afdeling Revalidatie van het UMCG en ik doe dit met veel passie en plezier.

Een dikke acht jaar geleden ben ik begonnen met Running Girls Groningen. Wat begon als motivatie voor mijzelf is nu uitgegroeid als motivatie voor anderen! De website en de Running Girls Groningen training doe ik in mijn eentje en gelukkig nog steeds met veel plezier!

Zelf loop ik natuurlijk ook hard! Waarbij ik vroeger vooral sprintte en een warming-up al te lang vond, loop ik nu mijn hoofd leeg tijdens fijne intervaltrainingen, tempoloopjes en duurlopen met als doel sneller te worden op de 5km, 10km en de halve marathon.

Omdat ik nog lang niet klaar ben met mensen motiveren en ik mijn liefde voor de sport en voeding graag deel, ben ik deze website begonnen. Interesses delen, vragen beantwoorden en jullie motiveren, dat ga ik nu nog meer doen!

Liefs, Kelly

nieuwe hardloopdoelen

 

p.s. naast runninggirls.nl heb ik ook nog een eigen webshop! Schryft. Planners, notitieboekjes en meer!