Review: Adidas zwangerschapskleding!

Review: Adidas zwangerschapskleding!

Hier ben ik zo ontzettend trots op! Ik mocht in het geheim de nieuwe Adidas zwangerschapskleding testen. Ergens in oktober kreeg ik deze vraag en ik zei natuurlijk direct ja! Ik testte de outfit tijdens verschillende trainingsmomenten en de foto’s heb ik een hele tijd geheim moeten houden. Niets mocht ik tot één december delen en voor Adidas heb ik verschillende reviews geschreven over de geteste producten. Op één december is de collectie live gegaan en de foto’s en mijn mening deel ik nu graag met jullie. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan even verder!

Adidas zwangerschapskleding

Sport Tanktop
De top vond ik ontzettend fijn zitten. Lang, mooie stretch stof en kroop niet omhoog. Omdat ik de kleding in de herfst mocht testen heb ik de top enkel en alleen kunnen testen onder mijn kleding of thuis tijdens een korte workout. Ik weet dus niet hoe hij is als je hem zonder jasje draagt tijdens het hardlopen. Maar tijdens mijn testrondjes en workouts zat de top fijn en kroop hij niet omhoog. De maat valt zoals ik normaal ook zou bestellen.

Adidas zwangerschapskleding

Sport legging
De tight was voor mij even wennen, minder stretch dan ik had verwacht. De buikband zit echter erg prettig en hoog en geeft ondersteuning. Maar door de mindere stretchstof die ik normaal van Adidas gewend ben, moest ik tijdens het hardlopen even wennen en was een maat groter voor mij zeker nodig.

Adidas zwangerschapskleding

Jacket 
Dit jasje kan ik nog niet goed terugvinden op de site en ik weet dus niet of hij al beschikbaar is. Jammer voor nu, want dit was het fijnste item wat ik mocht testen! Zo zacht, stretch en niet te kort. Mijn buik past er nog steeds helemaal in en na een paar keer wassen is het jasje nog steeds zacht en fijn. Het jasje valt qua maat normaal.

Adidas zwangerschapskleding

Overall 
Ik ben hier zo blij mee, eindelijk ook echte loopmerken die zwangerschapskleding aanbieden. De Adidas zwangerschapskleding is dus per één december al te bestellen en voor verschillende sporters zit er zeker wat tussen. Qua maten valt alles normaal, kies dus niet direct voor twee maten groter omdat je buik groter is, hier is qua extra stof natuurlijk rekening mee gehouden. Enige wat ik mis? Meer keus!! Want ook thuis zit de Adidas zwangerschapskleding heerlijk en heb ik aan één setje eigenlijk niet voldoende.

Adidas zwangerschapskleding
Op de website van Adidas! Enorm trots op.

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*