Mijn hardloopdoelen voor de maand augustus!

Mijn hardloopdoelen voor de maand augustus!

Mijn hardloopdoelen voor 2018 zijn groot en ik kan er nog 5 volle maanden over doen, maar deze doelen gaan lastig worden en zal ik deels niet halen. Daarnaast werken doelen op kortere termijn voor mij motiverender en zijn overzichtelijker. Dus daarom stel ik iedere maand maanddoelen op! Afgelopen maand had ik als doel: minimaal mijn duurlopen uitbreiden en mijn schema maken, gehaald! Mijn intervaldoel werd door de warmte niet gehaald, die neem ik dus ook deze maand weer lekker mee!

Intervallen!
Dit doel kan ik wel blijven knippen en plakken. Door de warmte heb ik het intervallen wat aangepast of uitgesteld. Wekelijks moet ik een intervaltraining toepassen, alleen dan word ik sneller! Vooruitplannen dus en vooraf bedenken wat voor training ik ga doen.

Hardlopen op vakantie!
Ik ga binnenkort lekker op vakantie en ik wil daar blijven lopen. Mijn schema zegt dat ik een aantal duurlopen moet doen tijdens de vakantie, uitdaging! Ik heb werkelijk geen idee of het gaat lukken, maar ik ga een los plan maken zodat ik blijf lopen en trainen tijdens de vakantie!

Core!
*knip* en *plak*. Ook dit doel kan ik maandelijks wel terug laten keren zolang het nog niet helemaal in mijn systeem zit! De plankoefeningen na een training gaan goed, hier houd ik mij braaf aan. Komende maand wil ik dit wat uitbreiden.

Een 5km run plannen!
Ik wil graag ergens een snelle 5km lopen. Beetje weten waar ik sta qua snelheid en of ik mijzelf mentaal kan pushen. Mocht je een idee hebben, ik hoor het graag!

Vier doelen, meer niet! Lekker genieten van het sporten tijdens mijn vakantie en rustig richting de Berenloop halve marathon toewerken. Heb jij hardloopdoelen voor de maand augustus?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*