Mini running guide voor beginners

Mini running guide voor beginners

Mijn hardloopavonturen en -tips deel ik via mijn sociale media kanalen en op www.runninggirls.nl. Naast het online motiveren, doe ik dit ook al een kleine zeven jaar offline. Ik geef iedere dinsdagavond hardlooptraining aan een gezellige groep meiden en daarnaast train ik ook individueel verschillende type hardlopers. Omdat hardlopen zo ontzettend fijn is, maar ik van velen hoor dat beginnen lastig is, kreeg ik zin om mijn kennis te bundelen en met jullie te delen.

In deze 19 pagina’s tellende running guide voor beginners vind je tips voor jou als beginnende hardloper, maar ook een 10 weken hardloopschema. Met dit schema loop jij over 10 weken met gemak 30 minuten hard en dat zonder te wandelen. Nu al trots!

Ik wens je heel veel plezier en succes!

Liefs,
Kelly

Inhoudsopgave

Ik deze Q & A vind je de meest gestelde vragen over de Running Guide voor beginners.

Koop running guide één en twee met een leuke korting. Klik hier voor de combi deal!

P.S. Na de aankoop ontvang je het e-book in de mail (check voor de zekerheid ook even de spam), soms kan het even duren voordat de payment provider je betaling verwerkt. Zodra deze is goedgekeurd ontvang je de running guide. Mocht je geen mail ontvangen, laat dit dan even weten! info@runninggirls.nl.