Running Girls Groningen stopt..

Running Girls Groningen stopt..

Running Girls Groningen stopt..

Zo… het hoge woord is eruit. Zeven jaar lang gaf ik met ontzettend veel plezier looptraining. Gezellig, motiverend en gratis. Iedere dinsdagavond gaf ik ergens in Groningen training en zat was ik het eigenlijk nog helemaal niet, maar toch heb ik besloten om ermee te stoppen.

Waarom ik stop? Mijn zwangerschap heeft de uiteindelijke doorslag gegeven. Ik vind het eigenlijk nog ontzettend leuk, maar hoe lang ga je door? De trainingen tijdens de duur van mijn verlofweken overdragen zag ik niet zitten en geen idee of ik nog structureel training kan geven als die kleine er straks is. Dus heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om nu te stoppen. Ik had natuurlijk direct ontzettend veel leuke ideeën om het gezellig en creatief af te sluiten, maar door één of ander virus zit dat er nu echt even niet meer in en dat is oké.

Of iemand Running Girls Groningen gaat overnemen? Nee. Een dikke zeven jaar geleden ben ik de trainingen samen met vriendinnetje Marit gestart, zelf ben ik er 5 jaar lang mee doorgegaan en ik zie het niet zitten om het aan een ander over te dragen. Het is toch echt wel ons kindje!

Ik vind het ontzettend jammer dat ik niet écht afscheid kan nemen en een laatste training kan geven, maar wie weet organiseer ik nog eens iets komende zomer om iedereen toch nog even te zien.

De website runninggirls.nl en mijn socialemediakanalen blijven wel bestaan (Facebook voor hardlooptips en motivatie, Instagram zal meer privé worden). En daarnaast blijf ik ook gewoon persoonlijke trainingsschema maken. Ik stop dus alleen met de Running Girls Groningen trainingen. Hardlopend Nederland motiveren vind ik nog veel te leuk en dat kan ik flexibel blijven doen.

Ik wil alle meiden die een keertje mee hebben getraind ontzettend bedanken! Iedere dinsdag heb ik mede door jullie met veel plezier van mijn hobby kunnen genieten. Met een grote glimlach en een trots gevoel kijk ik terug op een dikke zeven jaar Running Girls Groningen, bedankt!

Running Girls Groningen stopt

Liefs,
Kelly

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*