Mijn hardloopdoelen voor de maand maart!

Mijn hardloopdoelen voor de maand maart!

Dit ga ik vanaf nu iedere maand doen, doelen opstellen. Mijn hardloopdoelen voor 2018 zijn groot en kan ik er nog 10 volle maanden over doen, maar doelen op korter termijn werken voor mij motiverend en zijn overzichtelijker. Dus daarom vanaf nu iedere maand mijn maanddoelen! En deze maand ga ik bezig met onderstaande drie doelen!

Valencia halve marathon (o echt?)
24 maart is de halve marathon van Valencia! Mijn aller aller aller grootste doel voor deze maand! Ik loop op dit moment niet echt hard hard, maar elke kilometer is er eentje! Ik beslis echt op het laatste moment of ik hem wel of niet ga lopen. Zo niet, dan huur ik een fiets en ga ik Esther zo vaak mogelijk aanmoedigen!

Fit worden
Dit is eigenlijk het belangrijkste om mijn hoofddoel voor deze maand te behalen. Nog 3.5 week te gaan en aan mij zal het niet liggen! Ik fiets, train, doe oefeningen, let op mijn eten, slaap veel en ontspan. Ik wil zo fit mogelijk worden om mijn hoofddoel te doen slagen!

Veel intervallen
In de maand maart ga ik zo veel mogelijk intervallen! Lange duurbelasting kan ik nu nog niet echt aan, dus mijn duurtrainingen doe ik op de fiets of crosstrainer. Ik ga wel proberen om mijn conditie en loopbelasting te trainen tijdens zo veel mogelijk intervaltrainingen. Zo kan ik voldoende rust nemen tussendoor en kan ik kort en krachtig trainen in plaats van uren rond te rennen hier in Groningen.

Heb jij hardloopdoelen voor de maand maart?

One Comment

  1. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor de maand april! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*