Girl down..

Girl down..

Ik vind dit zo stom om te delen, maar ik ben door mijn enkel gegaan en best heftig ook. Gisteravond ben ik na een rare sprong verkeerd terechtgekomen en zwikte ik mijn enkel, inclusief een knakkend geluid.  Ondanks direct lang koelen, been goed omhoog houden en slapen met extra kussen ben ik de nacht onrustig doorgekomen en met meer pijn wakker geworden.

Vanwege de zwelling, verschillende pijnpunten, een blauwer wordende enkel en slechte belastbaarheid (eigenlijk niet) gekozen om toch even langs de dokterspost te rijden voor hulp en duimen dat een breuk uitgesloten kon worden. De arts vond het (gelukkig) niet direct nodig om een foto te laten maken, mijn enkelbanden hebben een flinke klap gehad en er zit waarschijnlijk een scheurtje in.

Op dit moment lig ik dus met mijn been omhoog en moet ik de komende dagen rustig aandoen en mijn enkel ontzien. Iets wat ik totaal niet kan en ik nu eigenlijk al zat ben. Mocht er dit weekend geen herstel optreden dan ga ik maandag alsnog voor een foto om uit te kunnen sluiten dat er niet meer aan de hand is.

Ik doe dus op dit moment even niets en ben het eigenlijk nu al zat, maar ik ga proberen positief te blijven denken, zodat ik snel weer de oude ben en de hardloopschoenen weer kan aantrekken!

 

 

9 Comments

  1. Pingback: 75.5 kilometer in augustus - Running Girls

  2. Pingback: Stadsloop Appingedam 5km! - Running Girls

  3. Pingback: Zwolse halve marathon (Marit!) - Running Girls

  4. Pingback: Mijn nieuwe hardloopdoelen voor 2017! - Running Girls

  5. Pingback: 8.6 kilometer in mei! - Running Girls

  6. Pingback: Mijn eerste inspanning sinds 16 dagen! - Running Girls

  7. Pingback: Met deze vijf oefeningen maak jij je enkels sterker! - Running Girls

  8. Pingback: Enkel update! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*