75.5 kilometer in augustus

75.5 kilometer in augustus

Onverwacht had ik nogal een lange blogvakantie. Mijn hardloopkilometers in juli heb ik dus niet met jullie gedeeld, maar dit waren er in totaal 53!

In de afgelopen maand rende ik totaal 75.5 kilometer en daar ben ik ontzettend blij mee. Na mijn enkelavontuur kwam ik wat kilo’s aan en ging het hardlopen voor geen meter. In de sportschool ben ik blijven sporten, maar in echt hardlopen had ik gewoon geen zin in en miste mijn oude niveau. Ik heb nu echt weer plezier in het lopen en dat geeft motivatie. Ik ben nog lang niet op het niveau en gewicht waar ik wil zijn, maar mijn motivatie om er wel weer echt voor te gaan is gelukkig wel terug.

Dat ik weer plezier in het hardlopen heb gekregen kwam door onze vakantie in Portugal. Een dag na aankomst stond ik aan de start van een tien kilometer run (Gondomar Night Run) en ik heb hier ondanks het afzien erg van genoten. Tijdens onze vakantie van elf dagen heb ik vijf keer hardgelopen. Het waren korte runs, maar dit heeft mij wel weer in een fijn ritme gebracht dat ik dus ontzettend kwijt was.

75.5 kilometer in augustus

Het hardloopritme heb ik vastgehouden in Nederland en dat bracht de maand augustus dus op 75.5 kilometer. Op dit moment train ik voor de halve marathon op Terschelling, maar sta ik eerst nog aan de start van de Dam tot Damloop en de 4 Mijl van Groningen. De trainingen gaan tot nu toe goed en ik heb nog een dikke 10 weken te gaan voor ik de halve marathon ‘moet’ rennen.

In de maand juni liep ik 27 kilometer, juli waren het er dus 53 en met de 75.5 kilometer in augustus ben ik enorm blij. De trainingen en kilometers zullen de komende weken meer worden en ik ben dus erg benieuwd naar mijn kilometereindstand in september!

Hoeveel kilometer liep jij in augustus?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*