8.6 kilometer in mei!

8.6 kilometer in mei!

8.6 kilometer liep ik in de maand mei, veel te weinig! Waarom ik zo weinig liep weten jullie natuurlijk wel, maar voor wie het nog niet weet. Begin mei ging ik door mijn enkel en helaas heb ik tot op heden nog geen stap hard mogen zetten, ja stiekem 20 meter in Berlijn voor de foto hierboven. Samen met Marit in Berlijn zonder een hardloopfoto dat kon natuurlijk niet!

Maar ik heb de afgelopen weken dus weinig gesport en daar heb ik echt last van gehad. Last van mezelf en mijn lijf. Sporten en mijn hartslag omhoog brengen is echt een uitlaatklep voor mij. Ik zat mezelf aardig in de weg, ik ben helaas iets aangekomen, spieren voelen slapper en ik kreeg door het niet sporten een beetje een motivatiedip. Door die dip had ik weinig zin in andere of extra dingen en dus ook minder motivatie voor runninggirls. Het is in de maand mei erg stil geweest op de website, maar daar komt verandering in!

Ik ben sinds een weekje weer aan het sporten en dat voelt heerlijk! Helaas nog niet hardgelopen, maar fietsen, mijn enkeloefeningen, core en beetje armkracht gaat prima! Jammer genoeg is het wel in de sportschool en dat vind ik eigenlijk helemaal niet leuk, met dit mooie weer wil ik naar buiten! En de oefeningen die ik wel leuk vind om binnen te doen (squats, deadliften, lunges en alle andere beenoefeningen) die doe ik nog niet, maar het komt uiteindelijk allemaal goed! Ik werk nu alvast een beetje aan mijn conditie en als ik straks weer mag lopen dan begin ik qua conditie niet helemaal op nul.

Wanneer ik weer mag hardlopen weet ik nog niet. Maar ik ga er wel vanuit dat mijn hardloopkilometers in de maand juni meer zullen zijn dan in de maand mei!

Hoeveel kilometers liep jij deze maand?

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*