Mijn nieuwe hardloopdoelen voor 2017!

Mijn nieuwe hardloopdoelen voor 2017!

Aan het einde van vorig jaar stelde ik mijn hardloopdoelen voor 2017 op.. Ik zou 1008.5km hardlopen, een persoonlijk record lopen op de halve marathon, hard trainen voor een snelle tien kilometer, proberen fit te blijven en plezier in het hardlopen behouden. Maar helaas moet ik door die stomme enkel alle doelen een beetje aanpassen!

Mijn eerste hardloopstapjes zijn gezet en ik durf langzaam te denken aan nieuwe hardloopdoelen! En daarom vind je hieronder mijn nieuwe hardloopdoelen voor 2017!

Fit worden!
Ik ben nu verre van fit en dat voelt niet goed! Ik mag en kan wel weer lekker sporten, maar van harte gaat het allemaal nog niet en een pittige hardlooptraining zit er nog niet in. Langzaam opbouwen en weer fit worden is dus echt mijn hoofddoel!

Genieten van mijn allereerste loopje!
Ik heb nog geen idee wanneer ik weer aan een start zal staan! Maar ik denk dat ik eind juni in Appingedam mee doe aan de stadsloop! Een korte 5km die ik ga lopen op duurlooptempo.

Zo veel mogelijk kilometers maken!
Mijn doel aan het begin van dit jaar was 1008.5km hardlopen in 2017, ik denk niet dat dit nog gaat lukken, maar proberen kan altijd! Daarom ga ik zo veel mogelijk kilometers lopen in 2017 en hoeveel dat er uiteindelijk worden zie ik in december wel!

Halve marathon uitlopen!
Mijn doel aan het begin van dit jaar was om eindelijk eens onder die twee uur grens te lopen, maar helaas! Ik heb dit jaar al twee keer aan de start gestaan van een halve marathon. De Boedapest halve marathon ging top! Heerlijk gelopen, maar helaas niet onder die twee. De Reading halve marathon was super leuk, maar zwaar en dus totaal niet onder die twee! Eigenlijk zou ik zaterdag meedoen in Zwolle, maar ik heb mijn startbewijs aan Marit gegeven. Op 5 november sta ik hopelijk wel aan de start van de Berenloop op Terschelling. En ik hoop met nog 150 dagen te gaan dat ik die finish ga halen!

Ik heb mijn hardloopdoelen dus een beetje naar beneden bij moeten stellen. Ik loop gelukkig alweer een soort van hard. En ook al is het maar 1 minuut, iedere minuut is er één!

Hoe gaat het met jouw hardloopdoelen?
Mocht je motivatie een beetje ontbreken? Hier vertel ik je hoe ik aan mijn motivatie kom!

 

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*