Enkel update!

Enkel update!

Na een kleine week hangen en niets doen ben ik er echt helemaal klaar mee! Ik zal jullie een korte update geven hoe het nu met mijn pootje gaat, maar heel spannend is het niet!

Afgelopen vrijdagavond ging ik dus door mijn enkel en sindsdien lig ik op de bank of in bed met mijn enkel omhoog. Maandag deed mijn enkel nog flink pijn en heb ik voor de zekerheid foto’s laten maken. Gelukkig is er niets gebroken, zo fijn! Waarschijnlijk zit / zat er een scheurtje die nu de tijd nodig heeft om te herstellen. Mijn enkel is gelukkig minder dik, maar wel erg blauw. Alle kleuren van de regenboog komen gezellig langs!

Op dit moment gaat het wel iets beter en kan ik rustig een paar stappen zetten met twee krukken (zonder te hinken) en lukt het mij zelfs om naar de wc te gaan met één kruk. Het doet wel pijn, maar niet heel erg. Ik lig nog steeds het grootste deel van de dag op de bank en verveel me. Netflix heb ik bijna uitgespeeld en energie of motivatie om te bloggen heb ik niet. Snap er niets van; heb ik eindelijk alle rust en tijd om te typen, heb ik geen motivatie of inspiratie, stom! Daarom is het hier op runninggirls.nl en op Instagram een beetje saai, mijn hoofd staat er gewoon niet naar, sorry!

Ik heb er vertrouwen in dat dit uiteindelijk helemaal goed gaat komen en ik snel weer mijn eerste hardloopstapjes mag en kan zetten! En ontzettend bedankt voor alle beterschapswensen, de gezellige bezoekjes (inclusief chocola) en de afleiding!

Enkel update
Een kaartje en bloemen van de Running Girls, zo lief!

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*