Mijn hardloopdoelen voor 2019!

Mijn hardloopdoelen voor 2019!

Hardloopdoelen zijn (naast reisdoelen) de leukste doelen om op te stellen! Velen zullen vast weten wat mijn hoofdhardloopdoel is dit jaar, maar ik stelde er nog een paar meer op. Hieronder vind je mijn 5 hardloopdoelen voor 2019!

De LONDON MARATHON UITLOPEN. 
Heeft niet veel uitleg nodig! Ik wil op 28 april ontzettend graag de London Marathon uitlopen. Geen tijdsdoel en geen ander doel voor onderweg. Uitlopen is het doel!

Fit blijven! 
Afgelopen 2 jaar ben ik herhaaldelijk door mijn enkel gegaan wat mij een hoop achterstand qua hardlopen heeft gegeven. Ik hoop zo hard dat ik dit jaar fit blijf. Sowieso tot en met London geen gekke dingen; kleine pijntjes horen erbij, maar hopelijk sta ik fit aan de start. Na London is de wens om fit te blijven iets minder groot.

1250 kilometer hardlopen.
Afgelopen jaar liep ik 1009 kilometer hard, maar liep ik in februari maar 11 kilometer en in april 33. Dit doel moet dus te halen zijn. Echter weet ik niet hoe gemotiveerd ik ben om na London nog veel hard te lopen, daarom dit doel om ook na London te blijven rennen!

Deelnemen aan meer lokale loopjes.
Komend jaar wil ik wat vaker meedoen aan de wat kleinere loopjes, die zijn eigenlijk zo leuk! Gemoedelijk, motiverend, fijne routes en lage inschrijfkosten. Tips voor leuke lokale loopjes zijn welkom!

Minder alleen lopen!
Ik ga in 2019 meer hardloopdates plannen! Zo veel leuker om samen te lopen tijdens een training. Als ik een wedstrijd loop, vind ik er niets aan om met iemand te lopen. Ik ben totaal niet gezellig en stiekem wil ik met rust gelaten worden, maar samen trainen is gezellig en werkt ontzettend motiverend! Daarom ga ik ook meer meetrainen met mijn meiden tijdens de Running Girls Groningen trainingen! Training geven en zelf trainen combineren.

Dit waren mijn vijf hardloopdoelen voor 2019! Geen pr doel op de 5km of 10km, misschien in mijn hoofd wel eentje op de halve marathon, maar door het trainen voor de London Marathon word ik gewoon langzaam. Dus die doelen laat ik voor nu even los, mag ik na 28 april weer aan denken of anders gewoon in 2020!

Welke hardloopdoelen voor 2019 heb jij?

6 Comments

  1. Pingback: MEER-Run 7km - Running Girls

  2. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor de maand maart! - Running Girls

  3. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor de maand februari! - Running Girls

  4. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor februari! - Running Girls

  5. Pingback: Mijn hardloopvoornemens voor 2019! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*