Mijn hardloopdoelen voor de maand maart!

Mijn hardloopdoelen voor de maand maart!

De tweede hardloopmaand van 2019 zit er alweer op! Begin dit jaar stelde ik nieuwe hardloopdoelen op, maar mijn hardloopdoelen voor 2019 zijn groot en ik kan er nog maanden over doen. Doelen op korte termijn werken voor mij motiverend en zijn een stuk overzichtelijker. Daarom stel ik per maand nieuwe hardloopdoelen op. Hieronder vind je mijn vier hardloopdoelen voor de maand maart.

Werken aan mijn core….. 
Voor de 100e keer schrijf ik dit doel op, ik krijg het gewoon niet in mijn systeem! Slaat echt nergens op, want coreoefeningen kosten echt niet veel tijd, maar toch lukt het maar niet. Heb jij dé tip, waardoor aan mijn core werken leuker wordt, ik hoor het graag!

Duurlopen rond de 30km houden, maar goed naar mijn lichaam blijven luisteren. 
In de maand maart ga ik mijn eerste dertiger lopen, spannend! Komende weken wil ik mijn duurlopen rond de 30km houden, maar wel goed naar mijn lichaam blijven luisteren. Ik heb af en toe last van mijn rechter voet en deze wil ik na iedere inspanning voldoende rust geven. Mijn duurlopen rond de 30km houden zou mooi zijn, maar heb ik pijntjes dan moet ik daar naar luisteren! De London Marathon is het doel, niet die ene lange duurloop.

Mezelf strak aan het trainingsschema houden. 
Tot nu toe gaat dit echt ontzettend goed, maar er komen een paar drukke en lastige weken aan. Ik ga streng voor mezelf zijn en anderen om mij heen vragen of ze mij hierin willen helpen en motiveren.

Zo veel mogelijk informatie en tips verzamelen over het lopen van een marathon! 
Komende weken staan in het teken van zo veel mogelijk informatie en tips verzamelen over het lopen van een marathon. Ik heb zelf nog nooit een marathon gelopen, dus zal ik onder andere verschillende marathonlopers vragen voor tips. Hier kom ik uiteraard op terug, zodat ook jij hier iets aan hebt.

Vier hardloopdoelen die de komende weken mijn aandacht krijgen. Stel jij ook korte termijn doelen voor jezelf op?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*