Mijn hardloopdoelen voor de maand februari!

Mijn hardloopdoelen voor de maand februari!

De eerste hardloopmaand van 2019 zit er alweer op! Begin dit jaar stelde ik nieuwe hardloopdoelen op. Mijn hardloopdoelen voor 2019 zijn groot en kan ik nog maanden over doen, maar doelen op korter termijn werken voor mij motiverend en zijn overzichtelijker. Dus daarom heb ik drie hardloopdoelen opgesteld voor de hardloopmaand februari.

Duurlopen lang houden en misschien uitbreiden
Morgen sta ik aan de start van de Midwinter Marathon in Apeldoorn en daar loop ik 25 kilometer, spannend! Voor het eerst dat ik zo ver loop. De rest van de maand wil ik mijn duurlopen lang houden en langzaam uitbreiden. Mochten ze rond de 25 kilometer blijven is dat ook goed, het echte werk begint begin maart!

Werken aan mijn core….. 
Dit doel kan ik iedere maand wel opschrijven, ik krijg het gewoon niet in mijn systeem! Slaat werkelijk nergens op, kost namelijk niet veel tijd, maar toch lukt het maar niet. Mocht iemand een supertip hebben, waardoor aan mijn core werken leuker wordt, ik hoor het graag!

Intervaltrainingen langer maken
Ik vind intervallen het leukste wat er is! Het liefst ook nog zo kort en snel mogelijk, maar richting de London Marathon zullen mijn intervaltrainingen langer moeten worden. Komende weken ga ik hier nog meer aan werken. Snelheid wat terugdringen en de afstanden verlengen. Weet niet hoe leuk ik dit ga vinden, maar komt goed!

Drie hardloopdoelen die de komende weken mijn aandacht krijgen. Stel jij ook korter termijn doelen voor jezelf op?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*