runninggirls.nl is jarig!

runninggirls.nl is jarig!

De website runninggirls.nl is jarig! De website bestaat deze week één jaar en dat werd gevierd met kwarkbollen! Dit is ook direct het meest gelezen en gebakken recept van afgelopen jaar! Benieuwd naar de 10 meest gelezen blogs? Lees dan verder!

runninggirls.nl is jarig

Halve marathon van Disneyland Parijs!
Ik vind het helemaal niet erg dat dit één van de meest gelezen blogs is. Het was een fantastisch avontuur wat iedereen via het raceverslag hopelijk kan meebeleven! Mocht je ooit de kans krijgen om aan de start te staan van een wedstrijd in Disney, geniet!

Kwarkbollen met appel, rozijnen en kaneel.
Dit recept is door jullie het meest bekeken en ik hoop ook het meest gebakken! Ze zijn echt ontzettend lekker en ideaal als gezond tussendoortje. Wil jij ze ook eens maken? Klik dan hier voor het heerlijke en makkelijke recept.

Schuurplekken na het hardlopen? Wie weet helpen deze tips!
Dit is één van de best gevonden runninggirls.nl blogs via Google. Zo leuk om jullie met een probleem te kunnen helpen! Ik heb namelijk ook enorm last van schuurplekken, maar het gaat gelukkig steeds beter. Heb jij ook last van schuurplekken? Lees dan even goed de tips door!

Road to.. 
In het stukje Road to.. deel ik af en toe een update over hoe mijn trainingen gaan. Wil het een beetje, komen mijn doelen al in zicht of zit ik in een ontzettende dip. Voorheen deelde ik dit wekelijks, nu wanneer ik er zin in heb en iets te vertellen heb.

runninggirls.nl is jarig

Medailleoverzicht
Als terugblik op mijn runningjaar gebruikte ik een overzichtje van mijn medailles, iets wat goed gelezen werd. Ik hoop ook dit jaar er weer veel om mijn nek te mogen hangen. Benieuwd welke medaille de leukste, mooiste en o.a. mijn bijzonderste was? Klik dan even hier.

Running Girl van de week! 
Bijna iedere maandag komt er een nieuwe Running Girl van de week online en dat wordt ontzettend goed ontvangen. Leuk om hardlopende meiden in Nederland aan jullie te mogen voorstellen en via deze weg elkaar beter te leren kennen. De Running Girls van de week vind je hier.

runninggirls.nl is jarigHoe belangrijk is rust? 
Goed dat jullie deze vaak hebben gelezen! Rust is zo ontzettend belangrijk, naast fanatiek trainen! Mocht je dus nog niet weten hoe belangrijk rust is, lees dit stukje dan even goed door.

9 redenen waarom je maar niet sneller wordt.
Ik snap dat deze vaak gelezen is! Mocht je maar niet sneller worden en wil je dit jaar ontzettend graag je persoonlijk record verbreken op die 10 kilometer? Lees dan even deze tips. Succes!

runninggirls.nl is jarigMijn doelen voor 2017! 
Leuk dat deze zo vaak is gelezen! Ik hoop dat mijn doelen en mijn weg daarnaartoe jullie motiveert en aanzet tot meer hardlopen en meer genieten! Mijn doelen voor 2017 nog niet gelezen? Klik dan hier.

Halve marathon van Berlijn! 
Naast Disney was dit één van mijn meest speciale runs van afgelopen jaar. Zorgeloos door Berlijn kunnen rennen voelde heel speciaal. Helaas liep ik op dit snelle parcours niet mijn pr, maar genoten heb ik zeker!

Ik ben benieuwd wat het komende volle jaar runninggirls.nl gaat brengen! En mocht je tips of vragen hebben, laat dan een berichtje achter of stuur mij een mailtje!

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*