Mijn hardloopdoelen voor 2017!

Mijn hardloopdoelen voor 2017!

Hardloopdoelen zijn de leukste doelen om op te stellen! Oké reisdoelen zijn ook fantastisch, maar aangezien deze blog over hardlopen gaat, vind je hieronder mijn hardloopdoelen voor 2017. Ik ben ontzettend benieuwd wat die van jouw zijn, dus hou je niet in en laat een reactie achter!

Plezier houden in het lopen en fit blijven!
Aller aller aller belangrijkst! Hoef ik verder volgens mij ook niet uit te leggen.

Onder die twee uur.
Dit is een zeer lang gekoesterde wens, die alleen ik in de hand heb en niemand anders voor mij waar kan maken. Een halve marathon onder de twee uur lopen. Ik zat er heel vaak zo ontzettend dichtbij, maar liet het lopen rond het 15 kilometerpunt. Zo vaak super tijden (gemiddelde van 5:15/5:20 per kilometer) gelopen tot aan het 15 kilometerpunt en daarna nam mijn hoofd het over, zonde!

Snelheid terugkrijgen
Ik ben alleen maar langzamer gaan lopen. Ik ben wat zwaarder geworden en minder specifiek gaan trainen. Het werd alsmaar; gewoon lekker lopen in plaats van een beetje afzien en moeite doen. Lekker lopen is ook belangrijk, maar ik heb concrete doelen, dus moet het anders! Een beetje afzien en moeite doen mag gewoon en word ik uiteindelijk alleen maar sneller van.

1008.5km hardlopen
2017 kilometer zou voor mij echt wat te gek zijn, maar doe ik het door de helft, dan begint het ergens op te lijken. Ik ga in het jaar 2017, 1008.5km hardlopen en dat komt neer op +/- 84 kilometer per maand. Geen idee of ik dit ga halen, heb soms ergens in het jaar nogal een dip, maar proberen kan altijd! Zolang ik fit blijf, ga ik sowieso voor die 1008.5 kilometer!

Een persoonlijk record op de 10km
Deze gaat o zo pittig worden. Ik loop die snelheden al lang niet meer en er moet dus echt iets gebeuren! Mijn persoonlijk record op dit moment is 51minuten en 10 seconden. Het zou zo ontzettend gaaf zijn als ik hier onder zou kunnen duiken in 2017. Mijn persoonlijk record op de vijf ga ik niet als doel stellen, die staat voor nu (denk ik) nog te scherp (23:50), maar wie weet!

Meer hardloopdoelen ga ik niet opstellen voor het hardloopjaar 2017! Dit zijn er voor mij genoeg. En het fijne is dat ik er veel kan samenvoegen. Welke hardloopdoelen stel jij voor jezelf?

Fijn hardloopjaar gewenst!

7 Comments

  1. Pingback: Mijn nieuwe hardloopdoelen voor 2017! - Running Girls

  2. Pingback: 9 redenen waarom je maar niet sneller wordt. - Running Girls

  3. Pingback: Zo kom ik aan mijn hardloopmotivatie! - Running Girls

  4. Pingback: Mijn hardloopvoornemens voor 2017! - Running Girls

  5. Pingback: Mijn hardloopvoornemens van 2017! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*