Mijn medailles van 2016!

Mijn medailles van 2016!

Terugblikken is leuk om te doen! Een onderwerp kiezen en hierover nadenken, doet alles weer herbeleven en dat is ontzettend leuk! Daarom vind je hier mijn mooiste, lelijkste, gezelligste, gekste, eerste & laatste, bijzonderste en zwaarste medailles van 2016! Waarom ik dit nu al deel? Ik denk dat ik geen race meer loop in 2016 en deze medailles zijn ook niet meer te overtreffen.

mijn medailles van 2016

De aller aller mooiste.
Oké dit is toch echt met stipt op één mijn aller aller mooiste medaille van 2016 en ik denk ook van mijn gehele hardloopcarrière. De medaille die ik kreeg na mijn halve marathon in Disneyland Paris, prachtig! Hij is zwaar, goud, groot en zo mooi! Zonder discussie mijn aller aller mooiste medaille van 2016.

mijn medailles van 2016

De lelijkste.
Dit mag toch ook gezegd worden? Mijn lelijkste medaille uit 2016 was die van Berlijn, blegh! Hoe kun je als organisatie dit goedkeuren of laten maken? Een wereldstad als Berlijn, waar een super groot evenement plaatsvindt en dan deel je dit uit op het einde. Ook al was het één van de meest bijzondere runs ooit, de medaille vind ik toch echt de lelijkste ooit!

mijn medailles van 2016

De gezelligste.
Dit is sowieso de Dam tot Damloop medaille, wat een feest! Dit jaar relaxt gelopen en zo ontzettend kunnen genieten van de Dam tot Damloop en het feestje er omheen dat deze medaille de gezelligste is. Van Amsterdam tot Zaandam is het één groot feest. DJ’s, kinderen, bandjes en al het publiek maken langs de gehele route er een feestje van.

mijn medailles van 2016

De gekste.
Dit is toch geen medaille? Voor een kidsrun zou ik de keuze snappen, maar aan deze vijf kilometer deden zeer weinig kinderen mee. Na de vijf kilometer in Disneyland kregen we dit rubberen ding omgehangen. Het was een bizarre run, waar ik mijn ogen uit heb gekeken. Maar deze medaille op het einde is toch een beetje gek.

mijn medailles van 2016

De eerste en laatste.
De verkering haat hardlopen en het liefst had ie deze ene keer ook niet meegedaan. Maar he did it! Tijdens de Kleintje Berenloop deed hij mee aan de vijf kilometer. Een eens en nooit weer ervaring (zegt ie) waardoor deze medaille toch best speciaal is en daarom een erevermelding krijgt in dit lijstje.

mijn medailles van 2016

De bijzonderste.
Deze categorie vond ik zo ontzettend moeilijk. Ik heb dit jaar drie bijzondere runs gelopen; Berlijn halve marathon, Disney halve marathon en de tien kilometer in Havana. Aangezien Disney en Berlijn al genoemd zijn, werd Havana mijn bijzonderste medaille van 2016. Een unieke ervaring die ik echt nooit meer zal vergeten. Zo ontzettend bijzonder om op Cuba hard te lopen en tussen de vele locals en diverse toeristen te mogen genieten van Havana.

mijn medailles van 2016De zwaarste.
Ik heb dit jaar een aantal zware runs gehad, het hardlopen ging afgelopen jaar niet heel makkelijk. Maar van de vele zware runs was deze toch echt de zwaarste. In een super warm en benauwd Amsterdam een tien kilometer lopen is niet te doen! Samen met mijn moeder deed ik mee met de Brooks 10k Champions Run en hebben we alletwee zo afgezien door die warmte.

Dit was mijn overzicht van mijn medailles van 2016! Heb jij ook een mooiste, lelijkste, gezelligste, gekste, eerste & laatste, bijzonderste en zwaarste medaille dit jaar om je nek laten hangen? Benieuwd welke medailles ik in 2017 bij elkaar ren. Nu als zin om aan het einde van 2017 een overzicht te maken!

4 Comments

  1. Pingback: runninggirls.nl is jarig! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*