Mijn tien mooiste loopmomenten van 2018!

Mijn tien mooiste loopmomenten van 2018!

Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op dit hardloopjaar. Hieronder vind je in willekeurige volgorde mijn 10 mooiste loopmomenten van 2018!

loopmomenten van 2018

Running Girls Groningen Kamp! 
Met ongeveer 30 meiden op trainingskamp om de vijfde verjaardag va Running Girls te vieren. Dit was zo ontzettend speciaal! Het meest hectische weekend uit mijn leven denk ik, alles alleen georganiseerd, maar het was top! Wie weet komend jaar weer…

Alle Running Girls Groningen Trainingen!
Ook dit jaar heb ik met zo veel plezier training gegeven. In 2019 blijf ik dit ook zeker doen. Zo gezellig, motiverend en fijn om een vast moment te hebben om anderen te motiveren en samen te lopen.

Door mijn enkel gaan voor de 2e keer. (Gelukkig hebben we de foto’s nog)
Oké mooi is dit niet, maar heeft mij wel ontzettend veel gebracht! Ik ging in Marokko door mijn enkel en zag het allemaal qua lopen even niet meer zitten. Maar van dit hele traject heb ik zo veel geleerd, ik zie het nu als iets moois!

loopmomenten van 2018

Valencia Halve Marathon 
Met +/- 50 trainingskilometers in de benen liep ik 2:06:04 tijdens de Valencia halve marathon. 8 weken voor deze halve marathon ging ik door mijn enkel en had eerst geen idee hoe ik dit zou gaan doen. Ik heb alleen maar op de fiets gezeten en een week voor de start pas een beslissing genomen. Gewoon gestart, uitgelopen en gelukkig kunnen genieten!

Te horen krijgen dat ik de London Marathon ga lopen en het hele traject tot nu toe!
Alle kriebels die ik nu al voel en het plezier dat ik tot nu toe heb in het traject, heel speciaal! 28 april loop ik de London Marathon en alles wat hiermee te maken heeft vind ik zo leuk.

Mijn verste duurloop ooit
Afgelopen zondag liep ik mijn verste duurloop ooit en ik ben hier zo ontzettend trots op! Ik vind lange afstanden niet echt leuk, maar ik begin er langzaam, af en toe, plezier in te krijgen, gelukkig! Ik weet niet of ik er ooit echt van ga houden, maar die duurloop van afgelopen zondag voelde zo goed!

Alle kilometers die ik ergens anders dan thuis liep.
Ik werk voor vakanties, dat weten de meeste mensen die mij goed kennen. Iedere kilometer die ik ergens anders liep dan thuis was dan ook zeer fijn! Ik liep dit jaar in 10 landen hard, o.a. Slovenië, Marokko, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Iets waar ik ontzettend van genoten heb!

loopmomenten van 2018
Marloes en ik in Berlijn!

Supporter zijn tijdens de Berlijn Marathon
Dit was sowieso één van de leukste, maar inspannendste dag van 2019! Supporter zijn bij de Berlijn Marathon. Als een gek samen met Marloes proberen Wilja zo vaak mogelijk te spotten, super!

Marrakech halve marathon 
Sowieso één van de mooiste halves die ik ooit gelopen heb, erg bijzonder. Samen met een vriendinnetje ben ik begin van dit jaar gaan rondreizen door Marokko, maar ik begon dit avontuur met een prachtige en zeer speciale halve marathon! Ik kijk hier echt met veel plezier op terug.

Iedere kilometer die ik met iemand anders liep
Hardlopen is eigenlijk gewoon een teamsport! Zo fijn om met anderen dezelfde passie en soms doelen te kunnen delen. Zin om dit in 2019 nog meer te doen, hardloopdates plannen.

Mijn 10 mooiste loopmomenten van 2018 hadden er ook 20, 30 of 40 kunnen zijn! Alleen bovenstaande 10 voelen voor mij net even wat specialer. Zin in 2019!

Heb jij ook een top 5 of 10 mooie hardloopmomenten van afgelopen jaar?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*