Zo kom ik aan mijn hardloopmotivatie!

Zo kom ik aan mijn hardloopmotivatie!

Mijn hardloopmotivatie is soms ver te zoeken. Mijn motivatie gaat met ups and downs. Soms heb ik een paar dagen lang gewoon geen zin om te lopen en soms loop ik het liefst iedere dag. Op de dagen dat ik geen zin heb, lukt het mij gelukkig toch om de deur uit te stappen. Het gaat dan niet altijd van harte, maar het gevoel na die tijd is altijd goed en ik heb nooit spijt dat ik toch ben gegaan. Ik heb juist spijt als ik niet ben gegaan en het zou eigenlijk van mijn schema wel moeten.

Maar hoe kom ik aan mijn hardloopmotivatie? Ik ben samen met Marit Running Girls Groningen gestart (helaas is Marit al een tijd gestopt) om anderen en onszelf te motiveren en daarnaast ben ik runninggirls.nl begonnen om hardlopend Nederland te replica breitling transocean chronograph voorzien van wat extra motivatie en tips. Maar waar haal ik zelf mijn hardloopmotivatie vandaan?

Sportende vrienden
Tijdens een hardloopwedstrijd ben ik ontzettend op mijzelf en kan ik echt niet met anderen lopen. Samen die kant op vind ik super gezellig, maar laat mij maar lekker met rust tijdens een run. Zo hoef ik ook geen rekening te houden met iemand of iemand anders met mij. Maar buiten de my website wedstrijden om heb ik ze ontzettend nodig! Een afspraak maken om samen te trainen, werkt voor mij erg motiverend. Daarom heb ik naast Running Girls Groningen altijd wel een hardloopdate staan, zodat ik die deur wel uit moet. Ook via Whatsapp houden we elkaar lekker scherp en spreken we elkaar streng toe als er even geen zin en motivatie is.

Mijn ouders
Ik heb ontzettend sportieve ouders die beiden aan topsport hebben gedaan. Sporten en de deur ervoor uitgaan is er daarom met de paplepel ingegoten. Ook nu stappen zij bijna iedere dag de deur uit om te sporten. Mijn vader fietst en mijn moeder loopt hard. Ik weet dus niet beter dan dat een sportieve leefstijl erbij hoort. Daarom vind ik het uiteindelijk niet heel erg lastig om die deur uit te stappen, altijd al gedaan. En als mijn ouders het kunnen, dan kan ik het ook!

Sociale media
Als ik een keer geen zin heb, ik lekker op de bank hang en het weer zit ook niet mee, dan werkt het eigenlijk altijd wel motiverend om sociale media te openen en eens rond te neuzen en te zien welke Instagram vrienden er wel al hebben getraind. Als ik fit en blessurevrij op de bank zit, kan ik toch niet achterblijven! Naar gelopen afstand of snelheid van iemand kijk ik allang niet meer, dat een ander de deur uit is gegaan, dát is mijn motivatie, al het andere kan soms juist demotiverend werken. Neem eens een kijkje op #runninggirlsgroningen of #hardlopen. Genoeg motivatie voor iedereen!

Doelen 
Ik moet altijd een hardloopdoel hebben. Ook dit jaar heb ik verschillende doelen opgesteld voor mijzelf en deze wil ik natuurlijk behalen. Heb ik geen doel, dan ga ik ook lastiger de deur uit. Ik heb toch echt nog moeite met hardlopen om het hardlopen. Ik moet ergens naartoe trainen wil ik gemotiveerd blijven. Mijn doelen voor 2017 vind je hier.

Jullie! 
ZO cliché eigenlijk. Iedere blogger, vlogger of instagrammer zegt het tegen z’n volgers, maar echt het werkt! In het begin voelde runninggirls.nl een tijdje als een moetje. Ik vond dat ik moest blijven lopen om anderen (volgers) tevreden en gemotiveerd te houden, slaat nergens op! Het plezier in lopen heb ik echt terug gekregen en het delen daarvan met jullie vind ik fijn en erg leuk om te doen! Ik doe al dat lopen uiteindelijk voor mijzelf en deel dit graag met jullie. Het motiveert nu juist ontzettend en het voelt niet meer als een moetje. Bedankt!

Soms ben ik mijn hardloopmotivatie dus wel eens kwijt, maar bovenstaande werkt eigenlijk altijd! Wie, wat en hoe kom jij aan je hardloopmotivatie?

Liefs,

Kelly

One Comment

  1. Pingback: Mijn nieuwe hardloopdoelen voor 2017! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*