Mijn hardloopdoelen voor de maand april!

Mijn hardloopdoelen voor de maand april!

Afgelopen maand was de Valencia halve marathon mijn grootste doel, maar wat nu? Mijn hardloopdoelen voor 2018 zijn groot en kan ik er nog 9 volle maanden over doen, maar doelen op korter termijn werken voor mij motiverend en zijn overzichtelijker. Dus daarom vanaf nu iedere maand mijn maanddoelen! En deze maand ga ik bezig met onderstaande vijf doelen!

Fit blijven!
Dit doel was in maart nog fit worden. Ik ben nu echt nog niet de oude, maar voel me qua lijf een stuk fitter! Dus wil ik in april zeker fit blijven en hier voor werken! Mijn enkeloefeningen blijf ik doen en daarnaast werk ik aan mijn been- en corespieren. Cardio voer ik uit op de fiets en crosstrainer of tijdens een kort hardlooprondje!

Een hardloopwedstrijd uitzoeken!
Ik heb een paar hardloopdoelen voor dit jaar, maar geen hardlooprun op de planning waar ik echt naartoe kan leven. Ik sta 8 april misschien aan de start van de Cascade run, maar daarna heb ik niets op de planning staan en dat voelt gek! Komende weken wil ik opzoek naar een leuke run en mezelf hiervoor inschrijven. Mocht iemand nog leuke runs weten voor dit jaar, dan hoor ik dat graag!

Intervallen!
Lange duurtrainingen zitten er nog even niet in, deze moeten plaats vinden op de fiets en crosstrainer, maar ik wil door middel van intervaltraining het hardlopen goed oppakken en mijn conditie en snelheid trainen. De meeste hardlooptrainingen zullen de komende weken dus een intervaltraining zijn! Aan het einde van april wil ik er minimaal 8 hebben gedaan!

50 kilometer lopen in april!
Ik wil minimaal 50 kilometer hardlopen deze maand! Niet te hard van stapel, lange duurtrainingen dus nog op crosstrainer en fiets, maar ook zeker kilometers maken!

Meer slapen!
Rust is soms de beste training en daar wil ik aandacht aan besteden. Ik slaap de laatste weken niet altijd even goed en lang en dat merk ik. Hier ga ik komende weken iets aan doen!

Wat zijn jouw hardloopdoelen voor de maand april?

One Comment

  1. Pingback: Mijn hardloopdoelen voor de maand mei! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*