Mijn hardloopdoelen voor de maand mei!

Mijn hardloopdoelen voor de maand mei!

Mijn hardloopdoelen voor 2018 zijn groot en ik kan er nog 8 volle maanden over doen, maar doelen op korter termijn werken voor mij motiverend en zijn overzichtelijker. Dus daarom vanaf nu iedere maand mijn maanddoelen! Afgelopen maand had ik vooral als doel om fit te worden en blijven! Terwijl ik dit typ ben ik nog op wintersport en het snowboarden vindt mijn enkel zwaar en herstelt niet helemaal in de nacht. Dus daarom neem ik het fit-worden-doel zeker mee naar de maand mei! Daarnaast stelde ik nog een paar andere hardloopdoelen op voor deze maand.

Fit worden!
Zodra ik terug ben van wintersport gaat de rem erop en ga ik een plan bedenken om actief te blijven, maar tegelijk mijn enkel rust te geven en echt te laten herstellen. Ik denk dat ik vooral op de crosstrainer en fiets te vinden zal zijn, mijn enkeloefeningen braaf zal blijven doen en rustig zal blijven hardlopen. Maar de komende weken ga ik proberen écht te herstellen! Er komen ook geen gekke en leuke actieve dingen aan, dus ik heb de tijd!

Alternatieve duurtrainingen doen!
Komende weken zal ik mijn duurtrainingen op een alternatieve manier gaan doen. Even geen lange schokbelasting, maar lekker youtube kijken op de crosstrainer of op de fiets.

Kort intervallen voor de snelheid!
Naast de alternatieve duurtrainingen wil ik zeker 2 à 3 keer in de week kort lopen. Kleine blokjes om, maar door middel van intervallen wel lekker trainen! Voldaan thuis komen en snelheid onderhouden.

Opzoek naar een leuke en korte run!
Help! Ik wil graag meedoen aan een leuke 5 kilometer. De Berenloop is pas in November en de Dam tot Damloop die ook al op de planning staat is ook geen korte run. Ik ben dus op zoek naar een leuke en korte run tijdens een leuk evenement! Mocht je tips hebben, dan hoor ik die graag! In mei wil ik me dus graag inschrijven voor een 5 kilometer.

Vier doelen, niet te veel dus! Ik wil echt in mei werken aan mijn fitheid en alle focus op herstel leggen en niet steeds weer door leuke dingen terugvallen. Daarna pas weer denken aan kilometers! Dus in de maand mei ga ik geen kilometerdoel opstellen.

Heb jij specifieke doelen voor de maand mei?

 

5 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*