Eerste Road to Berenloop Terschelling!

Eerste Road to Berenloop Terschelling!

Mijn eerste Road to Berenloop Terschelling! Over een kleine elf weken loop ik weer een halve marathon. Op vijf november is de Berenloop op Terschelling en ook dit jaar loop ik hem weer samen met Esther! Ik heb er nu al ontzettend veel zin in!

Mijn traject richting de Berenloop halve marathon zal ik hier op runninggirls.nl af en toe delen. Ik vind het best spannend om weer zo ver te moeten lopen, maar de Berenloop is zo ontzettend leuk dat ik die finish sowieso ga halen. Mijn persoonlijke record op de halve marathon heb ik gelopen op Terschelling tijdens mijn eerste Berenloop, dus het gevoel zit goed! Ik ga niet beloven dat ik wekelijks een update zal geven, maar jullie op de hoogte houden vind ik erg leuk en werkt ook nog eens motiverend!

De komende weken staan dus in het teken van de Berenloop en daar moet ik dus ook mijn schema op gaan aanpassen. Voor mijn halve marathons die ik begin dit jaar liep had ik mijn ouders (allebei oud- topsporter en trainer) gestrikt om een schema voor mij te maken en aan te passen waar nodig. Ook nu heb ik ze aan het werk gezet en mogen zij mij fijn vertellen wat ik moet doen! In onze groepsapp “Trainers” wordt dagelijks gekletst over de trainingen. Wat moet ik doen, hoe voel ik mij en hoe is de training gegaan. Heel fijn!

Ik ga proberen drie keer in de week hard te lopen en mijn duurlopen met een beetje tegenzin langzaam uit te bouwen. Ik vind intervallen zo ontzettend fijn en leuk, hoe korter hoe leuker! Maar voor een halve marathon moet er natuurlijk wel meer omvang getraind worden en dat ga ik doen door middel van: duurlopen, extensieve intervaltrainingen en tempoloopjes.

Ik heb ontzettend veel zin in de Berenloop en kan niet wachten tot het vijf november is!

Loop jij 5 november ook mee op Terschelling?

 

 

7 Comments

  1. Pingback: Nog 9 weken te gaan! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*