De Running Girls Groningen trainingen beginnen weer en mijn blogvakantie is voorbij!

De Running Girls Groningen trainingen beginnen weer en mijn blogvakantie is voorbij!

Een dikke vier weken heb ik niets gepost of überhaupt geschreven. Mijn laatste blog was op 23 juli (raceverslag Night Run Gondomar) en de laatste Running Girls Groningen training was nog iets langer geleden. Dit was totaal niet de bedoeling! Maar vanwege vakantie en leuke maar helaas ook verdrietige familieomstandigheden is het hier dus een dikke vier weken stil geweest. Ik had echt totaal geen motivatie of zin om te bloggen en training geven kwam niet goed uit. Ik deed dus even een stapje terug.

Maar ik ben er weer!

Motivatie is terug, ritme in de week is ook weer terug en het hardlopen gaat heerlijk! Echt zin om weer aan de slag te gaan met runninggirls.nl en weer training te geven aan mijn toppers hier in Groningen!

De eerste Running Girls Groningen training na deze spontane zomerstop is morgen! Mocht je dus in de buurt van Groningen wonen en zin hebben om te trainen, sluit dan gezellig aan! 20:00 uur verzamelen bij Ni Hao in het Stadspark van Groningen.

En ook hier zal het weer wat levendiger worden. Nieuwe Running Girls van de week, nieuwe tips & tricks, reviews, lekkere pre of post trainingsrecepten en updates van mijn trainingen en andere hardloopavonturen.

Ik heb er zin in!

 

 

One Comment

  1. Pingback: 75.5 kilometer in augustus - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*