Review: Flipbelt

Review: Flipbelt

Ik loop eigenlijk nooit met een tasje of rugzak, maar een Iphone 6 in een kontzakje past gewoon niet meer. Rits wil niet meer dicht en de struggle om hem er ook weer uit te halen is gewoon niet leuk. Ik zette mijn ikloopnooitmeteenheuptasjewantdatlooptnietlekker gedachten aan de kant en testte voor jullie de Flipbelt. Of ik dus om ben en voortaan met een heuptasje ga lopen lees je hier rolex yacht master mens 116695 rolex calibre 2813 automatic grey dial.

Flipbelt, wat is dat? 
Een Flipbelt is een brede band gemaakt van elastische stof en is breed genoeg voor bijv. de grote telefoons van nu. De belt heeft vier vakjes waar je je spullen over kunt verdelen. Telefoon, sleutels, pasjes en zelfs waterflesjes kunnen in deze belt. Door de elastische stof is de belt makkelijk om te doen en voelt hij zacht aan.

flipbelt

Hoe zit de Flipbelt?
Ik heb vaak last van schuurplekken en was ook nu wat huiverig om de belt om te doen tijdens mijn duurloop. Bang voor schuurplekken, drukpunten en ellende. Maar de belt zit heerlijk! Voelt zacht aan en schuurt niet. Tijdens mijn duurloop heb ik de belt niet gevoeld. Ik was mij wel bewust van ineens een belt te dragen, maar het zat mij niet in de weg.

Past er daadwerkelijk alles in wat ze zeggen?
Telefoon, sleutels, pasjes, waterflesjes en meer. Het zou allemaal in de Flipbelt moeten passen. Ik heb helaas de waterflesjes niet, maar heb geprobeerd veel spullen in één keer mee te dragen. Ook met alles erin schuurt de belt niet en zakt hij niet af. Online kun je specifieke waterflesjes bestellen die in de vakjes van de belt passen, lijkt mij ideaal great site!

Overall!
Ik ben om, voor mijn langere trainingen ga ik de Flipbelt zeker dragen. Geen gedoe meer met sleutels en telefoon. Tijdens mijn korte intervaltrainingen heb ik eigenlijk nooit iets mee, alleen mijn sleutels, dus dan is de belt misschien wat veel. Hij zit je echter niet in de weg, dus tijdens korte trainingen kan de Flipbelt ook prima om voor enkel en alleen de sleutels. Enige nadeel is dat de belt niet waterdicht is. Je telefoon in een plasticzakje vervoeren is dus tijdens regenachtige dagen nodig.

De Flipbelt is in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Naast de gewone belt (29,99) bestaan er nog twee varianten. De reflecterende (37,95) en de belt met ritsen (32,-). De waterflesjes (vanaf 9,95) zijn los te verkrijgen.

Ik heb de belt opgestuurd gekregen om te testen.

4 Comments

  1. Pingback: Review: Flipbelt + drinkflesje! - Running Girls

  2. Pingback: Review Energiegels! - Running Girls

  3. Pingback: Waar laat ik mijn sleutels? - Running Girls

  4. Pingback: Hardloopcadeaus voor haar! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*