Waar laat ik mijn sleutels?

Waar laat ik mijn sleutels?

Waar ik mijn sleutels laat tijdens het hardlopen? Ik heb eigenlijk altijd mijn telefoon in het achterzakje van de tight en mijn sleutels aan mijn veters of (en dit is heel slecht) in mijn sport bh. In deze blog geef ik je zes opties waar jij je sleutels kunt laten tijdens het hardlopen en mocht jouw gouden tip er niet tussen staan, dan hoor ik het graag! Want wie weet werkt die tip ook voor mij!

Vakjes in je tight
Dit vind ik echt een moetje. Goede vakjes in een tight. Ik snap niet waarom sommige merken hier geen rekening mee houden. Een vakje is handig, maar je tight moet niet afzakken. Zodra je ook maar iets in het vakje doet en gaat hardlopen, moet de tight gewoon blijven zitten. Ik ben fan van de Nike Epic tights, ideaal vakje en de tight zakt niet af! Ook New Balance en Under Armour blijven goed zitten. Merken beginnen het langzaam te snappen!

Flipbelt
Een tijd terug kreeg ik een Flipbelt om te testen en ik moet toegeven, hij zit ontzettend lekker. Ik ben redelijk gevoelig voor schuurplekken, maar de belt zat perfect en ik bleef schuurplekvrij. Dus voor duurlopen raad ik iedereen een flipbelt aan!

Handtasje
Sommige merken hebben een handtasje inclusief drinkflesje. De Nathan Quickshot Plus is hier een goed voorbeeld van. Ik weet niet of dit lekker loopt, nog nooit mee gelopen, maar ik loop ook niet graag met iets in mijn handen. Hoe sommige lopers kunnen hardlopen met hun telefoon in de hand, ik heb geen idee! Mocht je dit dus geen probleem vinden dan is een handtasje iets voor jou! Naast het drinkflesje is er namelijk een klein vakje voor bijvoorbeeld je sleutels.

Bovenarmband
De meeste mensen denken dat de armband alleen voor je telefoon is, maar dit is niet het geval. De meeste armbanden hebben een extra vakje voor een sleutel, pinpas en wat geld. Super handig en tegenwoordig blijven de bovenarmbanden goed zitten, zodat je er geen last van hebt tijdens het hardlopen.

Crea oplossingen.
Je kunt natuurlijk ook zelf iets verzinnen. Een zakje maken in een tight (eigen risico als deze stuk gaat) of je sleutel vastmaken aan bijvoorbeeld je veters. Als ik ga intervallen heb ik weinig spullen mee en knoop ik mijn sleutels vaak aan mij veters vast, dubbele knoop erin en gaan!

Waar laat jij je sleutels en telefoon tijdens een training?

6 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*