Eindelijk eens onder de twee uur gelopen, maar wat zijn mijn doelen nu?

Eindelijk eens onder de twee uur gelopen, maar wat zijn mijn doelen nu?

Eindelijk onder de twee uur gelopen tijdens een halve marathon, maar wat nu? Ik heb eigenlijk altijd een doel nodig en ik had direct na de Berenloop halve marathon een gevoel van ik ben er klaar mee. Het hoeft nu gewoon niet meer, I did it! Toch vind ik het hardlopen zo leuk, dat ik wél door wil blijven lopen en trainen. Mijn probleem echter: ik kan niet zo goed zomaar een beetje lopen en heb dus een doel nodig. Maar ja, ik heb mijn grootste doel behaald, wat nu?

Aan het einde van vorig jaar schreef ik mijn doelen voor 2017 op. En daar stond een halve marathon onder de twee uur lopen tussen! Het is sinds mijn eerste halve marathon (Egmond aan Zee 12 januari 2014) het grootste doel geweest en dat is nu eindelijk gelukt! Het is een tijd die ik zeker nog kan aanscherpen, maar voor nu is het goed zo!

Voor nu geen grote wensen, alleen heel blijven en conditie behouden en deelnemen aan leuke runs!

Ik loop aankomende zondag een gezellige vijf kilometer tijdens de Olympisch Stadionloop en ondanks dat ik afgelopen zondag te vaak tegen mezelf riep dat ik nooit weer 21 kilometer lang zou hardlopen, staan er in het voorjaar alweer twee halve marathons gepland!

Eind januari loop ik de halve marathon van Marrakesh! Dit was mega toeval! Samen met een vriendinnetje ga ik door Marokko reizen en precies als we in Marrakesh zijn is de halve marathon, timing! En eind maart sta ik samen met Esther aan de start van ons 4e buitenlandavontuur, dit keer in Valencia! Zo raar; ik houd helemaal niet van lang lopen, geef mij maar kort en interval, toch blijf ik mezelf inschrijven en sta ik iedere keer weer met veel hardloopzin aan de start.

Genoeg om voor te trainen dus, maar een echt doel heb ik dus niet. Daar ga ik eens goed over na denken, wie weet voor het nieuwe hardloopjaar!

Heb jij nog hardloopdoelen die je voor het nieuwe jaar graag wil behalen?

One Comment

  1. Pingback: Zo voorkom ik een hardloopdip! - Running Girls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*