Berlijn! Week 11.

Berlijn! Week 11.

Week 11 heb ik gehad en nu ik dit typ krijg ik toch wel een beetje de kriebels.. Nog maar 3 volle weken te gaan, spannend!

Kleine intro:
Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

Week 11 ging heerlijk! Lees je mee?

Running Girls Groningen training

Door de CPC had ik in het begin van de week een beetje last van zware benen. Omdat de Running Girls Groningen training plaats vond in het Stadspark vond ik het een briljant idee om er naar toe hard te lopen om zo mijn benen een beetje los te kunnen lopen. De 5 kilometers heen gingen prima, bijna met gemak! Uur training geven was ook geen probleem, maar de terugweg, ellende! Zo blij dat running girls Silvana en Wilja even mee fietsen anders was ik zeker gaan wandelen! Het waren dus 5 zware kilometers terug, maar niet gewandeld!

Relaxt blokje om

Mijn training op vrijdag stond ook in het teken van loslopen, saai eigenlijk, alweer een relaxt blokje om en gewoon genieten. Benen voelden gelukkig goed en niet zwaar. Ik liep een zeer relaxt tempo (6:10min/km) en kreeg extra zin in morgen!

Halve van Haren

Zaterdag stond ik aan de start van de halve van Haren! Ik deed niet mee met die halve, maar koos voor de 12.3km. Doel; 5:20 min/km gemiddeld over de hele race lopen en dan is gelukt! Hoe het ging lees je hier.

Running Groningen

Ik moest het huis uit, genieten van het fijne loopweer! Dit weer vind ik echt zo enorm fijn om in hard te lopen. Niet te warm en niet te koud. Weinig wind en veel zuurstof in de lucht, heerlijk!

Afgelopen week was niet erg spannend, sorry, maar ik heb heerlijk gelopen! Nog maar 3 kleine weken te gaan tot aan de halve van Berlijn. SPANNEND!

En ben je benieuwd hoe het met Esther gaat? Klik dan hier.

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*