33.6 kilometer in april!

33.6 kilometer in april!

Ik liep (maar) 33.6 kilometer in april. Mijn doel was minimaal 50 kilometer hardlopen en dat heb ik dus niet gehaald. Na de Valencia halve marathon liep ik vooral korte stukjes en wist ik mijzelf niet helemaal te motiveren om meer te lopen. Begin april stelde ik een paar hardloopdoelen op voor deze maand. 50 kilometer hardlopen, fit blijven, meer intervallen en een nieuwe run uitzoeken!

Die kilometers heb ik dus niet gemaakt, ik heb mij ingeschreven voor de Berenloop halve marathon begin november (niet een nieuwe run, maar wel motivatie!) en ik heb uiteindelijk 5 keer een intervaltraining gedaan. Mijn hardloopdoelen voor april heb ik dus niet allemaal gehaald.

Fit blijven is wel een beetje gelukt! Op dit moment ben ik een weekje op wintersport en snowboard ik iedere dag. Mijn enkel heeft het zwaar en reageert hier niet heel goed op. Het hardlopen ging afgelopen weken na de Valencia halve marathon gelukkig wel al een stuk beter. Ik denk dat ik na deze week wéér een stapje terug moet doen en mijn enkel nu écht moet laten herstellen. Hoe ik dit ga aanpakken lees je vrijdag in mijn hardloopdoelen voor de maand mei.

April was voor mij dus niet een hele goede hardloopmaand. Ik liep wel een hele fijne Cascaderun en het intervallen ging gelukkig goed, maar ik liep weinig kilometers, veel te weinig en miste een beetje motivatie!

Zoals ik al zei ben ik deze week lekker een week op wintersport en loop ik even niet hard. Genoeg inspanning en kilometers op de piste, maar helaas niet met mijn hardloopschoenen aan. 7 mei nieuwe ronde en nieuwe kansen!

Hoe veel kilometer liep jij in april?

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*