Road to.. Dit was een slechte, maar leuke week!

Road to.. Dit was een slechte, maar leuke week!

Mijn eerst volgende run is op 6 november. Ik loop dan de halve marathon tijdens de Berenloop op Terschelling. Vorig jaar was mijn eerste deelname aan de Berenloop. Vorig jaar liep ik heerlijk! Geen horloge om gehad, lekker gelopen op gevoel en het mooiste van alles, mijn persoonlijk record op de halve marathon liep ik tijdens die race (2:01:12). Niet in het vlakke Berlijn of het motiverende Disneyland. Nee mijn persoonlijk record liep ik tijdens een ontspannen, uitdagende, inclusief het strand en duinen, race. Hoe dan? Dit jaar sta ik dus weer aan de start van de Berenloop en weer samen met Esther, zin in! Benieuwd hoe mijn trainingsweek is gegaan? Lees dan even verder.

Ik was zo goed bezig en gemotiveerd na Disney, maar helaas dit deze week niet kunnen volhouden, balen! Niet te lang bij stilstaan! Wat ik deze week wel heb gedaan lees je hier!

Ik heb een ontzettende leuke week gehad, veel te veel sociale dingen gedaan, maar qua trainen was het een slechte week! Waarbij de Running Girls op dinsdag ontzettend goed hebben getraind, een pittige intervaltraining inclusief heuvels, heb ik geen intervaltraining gedaan of überhaupt een training op tempo gelopen. Oké ik stond aan de start van de 4 Mijl, dus heb ik één keer gelopen deze week. Maar alsnog te weinig getraind.

slechte week

Afgelopen donderdag heb ik samen met Jeroen getraind. Ik probeer één keer in de week met Jeroen te trainen (krachttraining) en één keer in de week dit zelfstandig te doen. Die training met Jeroen was meer dan geslaagd, pittig en leuk! Elastiek om en sprintjes trekken, aan het einde stilstaan en boksen en tussendoor nog ergens een burpee, heerlijk! En om het nog iets zwaarder te maken kreeg ik een gewichtsvest om, feest! Daarnaast losse krachtoefeningen zoals deadlifts en pushups. Tijdens de training vind ik Jeroen zo ontzettend stom, maar na die tijd zo dankbaar! Donderdag was dus een fijne training!

Mijn enige keer lopen deze week was tijdens de 4 Mijl, geen stap extra gezet. Voelt slecht, maar ik doe er nu niets meer aan. Hoe de 4 Mijl ging lees je hier. Ik heb dus wel één keer een soort van getraind. Een tempo loopje met positief effect!

Qua hardlopen en trainen was dit dus een zeer slechte week. Wat ik de komende dagen ga doen qua lopen? Een duurloop van 80 minuten, een tempoloopje van +/- 30 minuten en een intervaltraining! Dit beloof ik! Hoe die trainingen allemaal zijn gegaan lees je volgende week!

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*