Road to Disney.. Dit was een slechte week.

Road to Disney.. Dit was een slechte week.

Road to Disney! Eindelijk weer een doel en wat voor één! Op zondag 25 september loop ik in Disneyland Parijs de halve marathon! Tot aan Disney zal er iedere maandag een nieuwe Road to online komen! Een kort verslagje van mijn trainingsweek richting die halve marathon.

Ik loop dus op zondag 25 september de halve marathon en dit doe ik niet alleen! Tijdens het Disneyweekend ben ik Wilja haar aanhang, haar plus one! Samen lopen we dus die halve en gaan we genieten van Disneyland Parijs! Naast ons gaan er nog andere Running Girls die kant op, waaronder juf Marit! Ik kijk er ontzettend naar uit, maar hoe gaat het trainen?

Een dik vet PR zit er helaas niet in. Ik ben met de trainingen laat begonnen omdat er lang twijfel was of ik die halve wel zou lopen. Na de verlossende ja ben ik gaan trainen en mijn duurlopen gaan uitbouwen, maar ideaal is het niet! In zeven weken trainen voor een snelle tijd op de halve, dat is is voor mij te kort!

Slechte week

Vorige week was qua lopen een zeer slechte week, wel geteld één keer gelopen. Hoe dat ging lees je hier. Gelukkig heb ik actief werk en kom ik aan genoeg beweging, maar echt hardgelopen heb ik niet. Wat ik wel gedaan heb? Gegeten! Jeetje wat was afgelopen week een vreetfestijn. Met een paar keer Noorderzon, lunch bij Kaap Hoorn en drie feestjes was het één en al welvaart. Deze week doe ik weer normaal en ga ik drie keer proberen te lopen! Disney komt dichtbij, maar het komt allemaal goed!

Tot volgende week!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*