Road to.. Berenloop halve marathon!

Road to.. Berenloop halve marathon!

Over vijf weken is het al zover, de Berenloop! Met de Disneyland halve marathon nog in mijn benen moet de knop om. Geen dipjes krijgen, niet aan toegeven, maar gelijk doorgaan met trainen! Normaal heb ik na een halve marathon een hardloopdip en soms nog een grote ook. Deze kan ik nu echt niet gebruiken en daarom ben ik zaterdag en zondag gelijk de deur uitgegaan om hard te lopen. Ritme gelijk oppakken, want de halve marathon op Terschelling in november loop je niet zomaar. Een halve marathon loop ik überhaupt niet zomaar. Ik vind het afzien en die 21 kilometer is echt niet mijn favoriet. Maar het gevoel na een halve marathon, daar doe ik het voor. Dat gevoel, dat mag wel op mijn favorietenlijstje: voldaan, trots en sterk.

Ik loop dus op 6 november de halve marathon tijdens de Berenloop op Terschelling. Vorig jaar was mijn eerste deelname aan de Berenloop. Vorig jaar liep ik heerlijk! Geen horloge om gehad, lekker gelopen op gevoel en het mooiste van alles, mijn persoonlijk record op de halve marathon liep ik tijdens die race (2:01:12). Niet in het vlakke Berlijn of het motiverende Disneyland. Nee mijn persoonlijk record liep ik tijdens een ontspannen, uitdagende, inclusief het strand en duinen, race. Hoe dan?

Net als vorig jaar loop ik samen met Esther. Waar het bij Esther vorig jaar niet goed ging, gaan haar trainingen nu super goed en weet ik zeker dat ze vorig jaar gaat overtreffen! Nu al trots! We maken er gelijk een heerlijk weekend van inclusief onze mannen in een fijne Airbnb ergens bij Midsland aan Zee. Lekker een weekend uitwaaien en ‘even’ twee uur afzien op zondag 6 november.

In de komende Roads to.. kun je lezen hoe mijn trainingen en voorbereidingen gaan. Krijg ik die hardloopdip nog of kan ik het trainen goed doorzetten richting Terschelling? We zullen het zien! Ik heb er in ieder geval nu al ontzettend veel zin in!

Liefs,

Kelly

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*