Review: AfterShokz Aeropex! + Winactie!

Review: AfterShokz Aeropex! + Winactie!

Na het succesvol testen en gebruiken van de voorganger van de AfterShokz Aeropex zei ik direct ja toen de mogelijkheid er was om de AfterShokz Aeropex te testen en deze nieuwe review + winactie met jullie te delen.

AfterShokz Aeropex
De AfterShokz Aeropex is een draadloze headphone waarbij de oortjes niet in je oor zitten, maar voor extra veiligheid vlak daarboven en de muziek doorgegeven wordt via je jukbenen. De headphone is en voelt een stuk lichter dan zijn voorganger en is stof-, water- en zweetdicht, waardoor hij in ieder weertype te gebruiken is. Daarnaast is ook de batterijduur met 2 uur verlengd, waardoor je nu 8 uur lang muziekplezier hebt en hij bij meerdere interval- en duurtrainingen te gebruiken is zonder op te laden.

AfterShokz Aeropex

Mijn eerste indruk
Vorige keer schreef ik al dat ik de headphone er mooi uit vond zien, maar ik erg benieuwd was naar het geluid en comfort. Ook de AfterShokz Aeropex ziet er stijlvol uit en is zelfs iets kleiner en lichter dan zijn voorganger. Makkelijk maak ik verbinding met mijn telefoon en ook nu test ik de headphone eerst in de woonkamer en spring ik wat in het rond, yes zit nog steeds goed! Ik vraag Dylan om tegen mij te praten terwijl ik een podcast start. Het blijft een gek gevoel, maar ik hoor de podcast en Dylan goed. Benieuwd of de AfterShokz Aeropex tijd het hardlopen anders voelt.

Tijdens het hardlopen
Herfst in Nederland is een zeer goed testmoment! De wind en regen is tijdens mijn testrondje nadrukkelijk aanwezig, maar de muziek hoor ik nog uitstekend. Op het moment dat de wind goed van voren komt, zwakt de muziek iets af, maar nog steeds is alles goed te horen. Op bussen en auto’s ben ik dit keer goed voorbereid en ik schrik nu niet. Vorige keer moest ik echt wennen aan het feit dat ik niet meer in mijn muziekcocon zat. Ook met deze headphone gaat hardlopen, muziek luisteren en je omgeving meekrijgen goed samen; het voelt veilig. De Headphone voelt lichter en zit voor mijn gevoel ook lekkerder dan zijn voorganger. Ook de test met een zwiepende staart doorstaat de headphone goed, hij blijft zitten waar hij zit.

Overall 
Voor hardlopers die graag naar muziek of een podcast luisteren tijdens het trainen, zijn deze AfterShokz Aeropex zeker aan te raden! De headphone zit goed en zakt niet af. Het geluid is goed, niet keihard, maar zeker goed te horen en ze geven je een ontzettend veilig gevoel. De AfterShokz Aeropex is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De verkoopprijs ligt rond de 169,- euro.

Winnen?!
Dat kan! Ik mag namelijk twee (!) AfterShokz Aeropex weggeven, hoe leuk! Wat moet je doen om kans te maken? Volg AfterShokzNL op Instagram én laat aan mij weten voor welk doel je traint en naar welke podcast of muziek je via de AfterShokz Aeropex gaat luisteren! Laat een reactie achter onder deze post of onder het Facebook en/of Instagram bericht, succes! (De 2 winnaars krijgen 20 oktober na 21:00 uur via mij bericht)

Ik heb niet betaald gekregen voor deze review+winactie, maar de headphone wel gekregen.

41 Comments

 1. Ik ben ook altijd bang dat ik wat mis als ik oortjes in heb en zet ze daarom vaak maar zachtjes aan. De Aftershokz lijken me wat dat betreft echt ideaal. Veiligheid voorop natuurlijk 🙂
  Ik heb niet echt een doel; ik wil vooral gewoon lekker fit blijven.
  Wellicht nog een beetje vroeg, maar ik zou al een hip kerstmuziekje opzetten 🙂

 2. Ooh dit klinkt als DE ideale oplossing…. Ooit begonnen met lopen met evy en Muziek, daar na alleen Muziek, maar dat leverde zoveel onrust op onder t lopen, de oortjes hadden constant ruzie met mijn bril 🙁

  Nu in training voor de 15k vd 7 heuvelenloop… Maar man, wat zijn die lange duurlopen saai zo helemaal alleen…

  Ik ga revanche nemen op mijn lichaam en de heuvelen…
  3 jaar terug ernstige blesure opgelopen in de nijmegen..
  Hills here I come (en als ik dan gezellig mee kan zingen heb ik plek genoeg om te lopen. Want iedereen rent heel snel voor me uit ha ha ha

  Ik ga luisteren naar highway to hell
  Heerlijk foute Muziek uit de jaren 90
  En carnavalsmuziek heerlijke ritmes

 3. Ooh dit klinkt als DE ideale oplossing…. Ooit begonnen met lopen met evy en Muziek, daar na alleen Muziek, maar dat leverde zoveel onrust op onder t lopen, de oortjes hadden constant ruzie met mijn bril 🙁

  Nu in training voor de 15k vd 7 heuvelenloop… Maar man, wat zijn die lange duurlopen saai zo helemaal alleen…

  Ik ga revanche nemen op mijn lichaam en de heuvelen…
  3 jaar terug ernstige blesure opgelopen in de nijmegen..
  Hills here I come (en als ik dan gezellig mee kan zingen heb ik plek genoeg om te lopen. Want iedereen rent heel snel voor me uit ha ha ha

 4. Super leuke actie! Na deze zomer mijn eerste halve marathon te hebben gelopen, wil ik volgend jaar voor de hele gaan.. Na de halve marathon ben ik gaan sparen voor een Garmin (music), maar nog altijd geen geschikte draadloos (én veilig) materiaal kunnen vinden voor mijn loopjes op de buitenwegen.. Qua muziek, Foute uur is toch wel favoriet, waarbij ik meehuppen soms niet kan laten.. 🙂

 5. Simone Prins

  Super gaaf lijkt mij, ipv met een snoer aan je oortjes die dan ook niet echt perfect zitten (daar loop ik nu mee). Doel is marathon Rotterdam met een tijd onder de 4 uur dus dat worden veel train kilometers en daarbij heb ik echt wel muziek nodig. Ik heb zelf een goed foute playlist op spotify die ik soms wat aanpas maar uit bijgeloof al jaren mee loop!!

 6. Hoi Kelly, leuke actie, toch veel veiliger helemaal met de winter in het donker op komst dat je oren in ieder geval goed open zijn. Ik heb net mijn 8e halve marathon achter de rug en ik ga nu trainen voor wat snelheid voor de Bruggenloop 8 december. En ondertussen even beslissen of ik (mentaal) al klaar ben voor een tweede marathon … Ik ga sowieso luisteren naar mijn favo podcasts man man man, susy q&a (heel origineel zie ik al 😉 en damn honey luisteren en waarschijnlijk het nieuwe album van Coldplay. Al ga ik ook goed op foute hitjes 😉

 7. Ohh, dat lijkt me wel wat! Nadat ik afgelopen jaar veel getraind heb voor 2 marathons wil ik nu voor de kortere afstanden iets aan mijn tempo gaan doen. Ook heb ik mezelf als doel gesteld om in 2019 2000 hardloopkilometers te hebben volbracht. Hardlopen doe ik het liefst met een lekker (soms fout) muziekje op. Daarvoor heb ik een paar lekkere playlistjes op Spotify. Een goede muziekvoorziening zou wel super zijn!

 8. Hoi Kelly,
  Allereerst wat een toffe actie!! Ik ben aan het trainen voor de Run for KiKa marathon in New York..het is al bijna zover (:! De muziek waar ik naar luister is best wel divers, dit zijn 3 namen van de zovelen: DEUS, Fun Lovin Criminals maar ook Foo Fighters doen het altijd goed ..

 9. Ik train voor de halve marathon! Daarna stamp ik lekker door en ga ik een hele marathon inplannen. Ik luister graag naar de prachtige gitaar solo’s van Jett Rebel! Daarom wil ik deze wel heeeewl erg graag winnen. Duimen!

 10. Rennen onder het genot van de potcast ‘Man man man, de potcast’. Hilarisch! Vaak lach ik hardop mee tijdens het hardlopen haha.
  Mijn doel is het rennen van de 10km bij de Engelse Mijlen in Zwolle‍♀️ Niet een mega afstand, maar voor mij een mooi doel:)

 11. Heel graag, rennen met muziek is toch wel een echte must! Geen geklier meer het kabeltje in de wind.

 12. Oeh graag! Ik train voor een snellere 5 Km in een juiste houding en verleng de afstand ondertussen tot 10 km. Lekker afwisselend volgens schema. Tijdens het hardlopen luister ik graag naar muziek met een ritme van 140-180 bpm. Dat mogen allerlei genres zijn, zolang het maar lekker loopt!

 13. Wat leuk deze actie! Ik loop nu nog ‘ouderwets’ met oortjes aan een draad. Ze hebben ook al de nodige weersomstandigheden doorstaan, het is nu wel tijd voor een upgrade. Ik train om een snellere 10 km te lopen. Afhankelijk van de type training luister ik een podcast van Onbehaarde apen of bij meer tempo muziek met een lekkere beat. Het lijkt me fantastisch om deze nieuwe headphone te gebruiken!

 14. Jaaaa winnen! Momenteel kan ik niet hardlopen door een stomme onverklaarbare blessure, dus mag ik ook zeggen dat ik hard aan het trainen ben richting herstel?! Ik hoop snel weer te kunnen rennen want . En als ik dat doe doe ik dat het liefst op ABBA hihi .

  • Oeps ik had mijn zin nog niet af! Ik hoop snel weer te kunnen rennen want… de herfst is mijn lievelingsseizoen en ook al is wandelen ook heel leuk, hardlopen in de herfst is toch het allermooiste wat er is!

 15. Wat een superleuke winactie! Ik train op dit moment voor een marathon volgend jaar die ik ga wandelen! Door een hardloop blessure (shin splits) kan ik geen marathon meer hardlopen en daarom heb ik dit jaar besloten om de marathon alsnog te lopen maar dan wandelend!! Muziek door m’n draadloze oortjes die ook nog tegen onze Nederlandse regen kunnen komen dan zeker van pas!

 16. Super leuke actie!
  Door jou enthousiasme en leuke berichten heb ik me laten inspireren om meer met mijn hardlopen te doen.
  Volgende week vlieg ik naar Valencia voor de halve marathon! Zo veel zin in!
  Maar dat kan ik niet zonder muziek. Liefst luister in naar Bruno Mars, daar wordt je zo vrolijk van !
  Hopelijk lachend de finish over

 17. Wauw!! Deze actie wil ik wel winnen.
  Door jou enthousiasme en leuke berichten heb ik me laten inspireren om meer met mijn hardlopen te doen.
  Volgende week vlieg ik naar Valencia voor de halve marathon! Zo veel zin in!
  Maar dat kan ik niet zonder muziek. Liefst luister in naar Bruno Mars, daar wordt je zo vrolijk van !
  Hopelijk lachend de finish over

 18. Wat een leuke actie! Ik wil na mijn reis eind dit jaar gaan trainen voor een halve marathon. Dat is nog altijd mijn ultieme doel en ik ga er nu maar eens voor! Ik ben al heeel lang benieuwd naar Aftershokz dus ik ga keihard duimen om dit te winnen! Oh ja en de muziek die ik ga luisteren is het album van Nakamura, heerlijk 🙂

 19. Ik train om de 10km onder de 50 minuten te kunnen lopen. Mijn ultieme doel is om onder de 45 minuten te duiken. Ik luister graag naar de podcast Susy Q&A en de muziek van Dan Owen tijdens de lopen

 20. Ik heb dit jaar de Strongmanrun gelopen. Mijn volgende doel is een triatlon! Mijn favo muziek is mijn eigen Spotify playlist “run bitch run”
  Hierin staan allemaal nummer op 170 bpm. Rent lekker weg

 21. Fiona Hancox

  Ik ben een al een tijdje op zoek naar een goede Bluetooth headphones, en deze lijkt mij perfect om mijn trainingen weer uit te breiden naar mijn 3de marathon na een flinke zware blessure.
  Ik luister het liefst naar hardloopgerelateerde podcast zoals liefde voor lopen of de pacer. Maar een goede podcast om onbeschaamd te lachen is man man man de podcast.

 22. Ik zou hem willen winnen zodát ik juist weer ga trainen voor iets. Ik zou heeeeeeel graag volgend jaar een marathon willen doen! En omdat er dan heel wat uurtjes gelopen mag worden zou ik er voor kiezen om al mijn favos (of all times) weer gaan luisteren. Dus de knuffelrock en kelly family die ik op de basisschool luisterde, de hitzones met ‘blue’ ‘toybox’ en ‘backstreetboys van de middelbare holle, die ene cd van within temptation en eva Cassidy (ja sorry kon niet verder ui elkaar liggen…. Gevalletje identiteitscrisis?)van de spw tijd en nu kan ik zo genieten van de acousitc playlists op spotify en de cd van lauren daigle gaat er ook zeker op geluisterd worden! En dan ook nog veilig, ik durf nu niet echt met muziek te rennen omdat ik het verkeer niet goed hoor….. Dus zeeeer welkom!

 23. Deze schijnt perfect voor mijn kleine hoofd te zijn .
  Mijn doel ik volgende maand een halve marathon. En volgend jaar een heel groot doel waar ik deze heel fijn bij kan gebruiken. Ik luister graag naar de podcast van depacer of die van suzy o&a. Nee muziek en vooral als je erdoor heen zit vind ik het nummer van wulf mind made up heel goed om me net dat laatste beetje kracht te geven.

 24. Een berenloop met beren vette earphones! Alweer een tijdje aan het trainen voor de halve marathon op Terschelling en daarbij ook op zoek naar goede oordopjes, zodat ik mijn eigen samengestelde spotify lijst kan beluisteren. Met de muziek sta ik normaal gesproken op feestjes en festivals en zorgt ervoor dat ik tijdens het hardlopen met m’n gedachten weer bij zo’n fijne sfeer zit. Ik kan niet wachten tot de berenloop

 25. Marije Ottens

  Super gave winactie!!!
  En ik wil graag winnen
  Heb nog geen fijne oordopjes gevonden voor tijdens het hardlopen,
  En aangezien ik nu aan het trainen ben voor de halve marathon op Ameland, zouden goede oordopjes wel heel fijn zijn!! Kan ik heerlijk naar manmanman de podcast luisteren of de runninggirl playlist

 26. Gave winactie! 🙂 Ik had als doel om de Dam tot Dam te lopen vorige maand en daarna de halve van Amsterdam aanstaande zondag. Helaas is het niet helemaal gaan zoals gepland, ik mocht niet starten bij de Dam tot Dam en daarna kreeg ik een blessure aan mijn voet, waardoor ik afgelopen weken niet meer goed heb kunnen trainen.. De halve van aanstaande zondag dus ingeruild voor de 8km, dus dat is ook leuk! Maar goed, die halve gaat er wel komen, ik zit nu te denken aan de Groet uit Schoorl run in februari!
  Tijdens het hardlopen vind ik het leuk om te luisteren naar de podcast ‘Echt gebeurd’!
  Ik heb aftershokz ook gevolgd op instagram trouwens!

 27. Ik ben super benieuwd naar deze koptelefoon! Ik loop nu altijd met in-ear oortjes maar dat is toch best vervelend als je op een plek met verkeer komt. Op dit moment train ik voor een halve marathon eind november -december, welke het gaat worden ben ik nog niet over uit. Het is echt mijn guilty pleasure om foute (après ski) nummers te luisteren tijdens het hardlopen, lekker afgewisseld met reggaeton.

 28. Ohhh wow. Ik doe heel graag mee. Mijn doel was….ja was…om afgelopen zondag de halve van Eindhoven te lopen. Helaas zorgde een dubbele breuk in mijn voet én daarna een val van de trap (auw mijn stuitje) dat ik echt maandenlang niet fatsoenlijk heb kunnen trainen. Maar hey we geven niet op. Het volgende doel is gesteld om de halve tijdens de Venloop te gaan doen. Genoeg tijd om te trainen en dat gaat natuurlijk veel beter met muziek. Eerlijk is eerlijk….Mijn huidige oortjes zijn verre van ideaal dus deze zouden een aanwinst zijn. De muziek die ik luister is heel divers van een stevige hardrock a la Metallica en AC/DC, naar een zomerse sound zoals Enrique Eglesias of lekkere meezingers (durf het bijna niet te zeggen maar denk aan André Hazes) met als afsluiter Avicci of Afrojack om het laatste stukje te knallen .

 29. O ik ben heel benieuwd naar deze! Ze hebben een mooie lange batterijduur dus dat komt goed uit met de langere afstanden die ik wil gaan lopen! Maar het eerste testritje (mocht ik een van de gelukkigen zijn) zal de Frankfurt marathon worden! Fingers crossed!

 30. Jaaa deze zouden fantastisch zijn voor de marathon die ik in Disney World ga lopen in januari! Ik doe mee! 🙂

 31. Ziet er gaaf uit! Deze winter begin ik alvast met trainen voor de Halve van Haren. Ik heb nog nooit echt intervaltrainingen gedaan want daar ben ik niet zo’n held in. Misschien moet ik toch maar eens met de running girls groep meedoen, als ik dat aandurf haha.

 32. Ik ben hier zo benieuwd naar! Ik ben aan het trainen voor de halve marathon in Malaga en hoop die echt eens onder de 2 uur te lopen.

 33. Ryanne sandstra

  Wow wat een gave winactie van Aftershokz. Ik ben na mijn ontdekking dat hardlopen je kan helpen om uit burnout te komen nu aan het trainen voor mijn eerste 1/2 marathon. 3jaar geleden raakte ik in een flinke burnout door een zware mantelzorg periode naast ons werk en gezin met 4 kinderen. Waarbij allevier onze ouders na en naast elkaar ziek werden. 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen en heb zo mijn energie stap voor stap weer teruggevonden en haal nu mijn rust en ontspanning uit het lopen. Ik luister dan heerlijk naar happy en relaxte muziek. Funk, ska of reaggae. Ook nederpop staat in mijn favo lijst. Ik ben superbenieuwd of de Aftershokz echt doen wat ze beloven en zou ze daarom super graag uitproberen.

 34. Running Cynthia

  Ow deze lijken me heerlijke oordoppen!!

  Ik train voor de Disney Run 2020, 36K Challenge. Dus luister ik ook graag naar Disney muziek!!

  Let it gooooooo, let it goooooooo!!!!!

 35. Zou supergaaf zijn als ik deze zou winnen. Dan zou ik al een hoop minder schrikken van het plotselinge verkeer om mij heen. Daarnaast luister ik heel graag naar muziek (biivoorbeeld een playlist van het foute uur van qmusic), gewone radio of een podcast van Susy q&a.
  Ik ben nog niet zo lang aan het hardlopen, klein jaar ongeveer, maar train nu richting de kwart marathon van Rotterdam.

 36. Ideaal!! Ik houd zo van lopen met muziek maar mijn oortjes zijn niet waterdicht, alleen spatwaterdicht dus indien er een hoosbui is moet ik ze helaas thuis laten! Ik luister graag naar Man Man man de podcast, lekkere afleiding en ander gewoon een fijne afspeellijst op spotify! ‍♀️❤️ Ik ga trainen voor de marathon van Rotterdam en zou dus de oortjes goed kunnen gebruiken in de wintermaanden met regen en sneeuw!!

 37. Ideaal! Tegenwoorden helemaal fan van luisterboeken. Zou handig zijn als je oortjes niet meer onderschept worden door windvlagen tijdens de herfst

 38. Niels Wieringa

  Super leuk ik doe mee!
  Eind dit jaar beginnen met de trainingen voor de marathon van Rotterdam die ik hopelijk met een hele mooie eindtijd ga uitlopen!! Deze gaan echt super chill om tijdens het lopen de podcasts van Susy Q&A en ManManMan te luisteren!

 39. Aan het trainen voor mijn eerste halve marathon die ik begin volgend jaar wil gaan lopen! Momenteel luister ik naar de fantastische manmanman de podcast!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*