Review: AfterShokz Trekz Air! + Win actie!

Review: AfterShokz Trekz Air! + Win actie!

Begin dit jaar kreeg ik de vraag of ik de AfterShokz Trekz Air zou willen testen. Dit sport headphone merk is voor mij helemaal nieuw dus ik was ontzettend benieuwd! Ik loop niet altijd hard met muziek omdat ik voor mijn gevoel dan niet zo bewust ben van de omgeving, maar deze headphone is anders dan anders, dus testte ik hem graag uit!

AfterShokz Trekz Air
De AfterShokz Trekz Air is een draadloze headphone waarbij de oortjes niet in je oor zitten, maar vlak daarboven en geven de muziek door via je jukbenen. De headphone is stof-, water- en zweetdicht waardoor hij in iedere weersomstandigheden is te gebruiken. En met 6 uur lang muziekplezier te gebruiken bij meerdere interval- en duurtrainingen.

AfterShokz Trekz Air

Mijn eerste indruk
Het is een stijlvolle verpakking met daarin o.a. de AfterShokz Trekz Air, oplaadkabel en een handig opbergtasje. Ik pak de headphone uit en haak deze gemakkelijk achter mijn oren. Ik huppel wat rond in de woonkamer en hij blijft (tijdens mijn gehuppel) verrassend goed zitten. De headphone klemt niet hard om mijn hoofd en voelt licht aan bij mijn slaap en oren. Met gemak krijg ik verbinding met mijn telefoon en dus de muziek. Gelukkig is de headphone een beetje opgeladen en kan ik hem direct even testen. Het voelt toch eerst nog wat gek dat de oortjes van de headphone niet in mijn oren zitten, maar er vlak boven.

Na het makkelijk en snel koppelen, zet ik het eerste nummer aan en vraag aan mijn vriend om gewoon door te blijven praten. Dit is raar! Ik hoor Dylan en tegelijkertijd de muziek ontzettend goed, gek! Het voelt echt raar dat ik niet wordt afgesloten voor de buitenwereld. Ik kan nu gewoon communiceren en muziek luisteren, handig! Zin om de headphone tijdens een training te testen.

Tijdens het hardlopen
Het eerste testmoment is tijdens een hevige storm! Heel Nederland waait weg, maar in Groningen valt het gelukkig nog mee. Het stormt wel en hardlopen is een uitdaging. Direct een goede test hoe de muziek is, terwijl de wind om mijn hoofd blaast. Ik blijf de muziek goed horen, maar wel minder hard. Ik schrik wel een paar keer omdat ik ook auto’s en de bus duidelijk hoor. Even wennen dat ik nu dus niet ben afgesloten. Na een paar kilometer weet ik het goed samen te voegen; muziek luisteren en opletten op de verkeersgeluiden.

Tijdens de trainingen die volgen, kon ik direct wennen aan het lopen met muziek en tegelijkertijd de omgevingsgeluiden horen. Ik wist alles goed te filteren en het voelde erg veilig dat ik mijn omgevingsgeluiden nog kon horen.

AfterShokz Trekz Air

Overall 
Voor hardlopers die van een muziek houden tijdens het hardlopen zijn deze AfterShokz Trekz Air zeker een aanrader! De headphone zit goed en zakt niet af. Het geluid is prima, niet keihard, maar zeker goed te horen en ze geven je een ontzettend veilig gevoel. De AfterShokz Trekz Air is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De verkoopprijs ligt rond de 169,- euro.

Winnen? (win actie is helaas afgelopen!)
Dat kan ik mag namelijk eentje weggeven, hoe leuk! Wat moet je doen om kans te maken? Ik hoor graag voor welk doel je traint en tijdens welke trainingen je deze AfterShokz Trekz Air graag wil gaan gebruiken! Laat een reactie achter onder deze post of onder de Facebook of Instagram post, succes! (de winnaar maak ik woensdag 2 mei bekend)

Winnaar: Simone Evertse! Ik wens je ontzettend veel succes met het trainen voor de New York Marathon en hopelijk haal je ontzettend veel geld binnen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG. Met deze headphone kun je veilig trainen voor dit geweldige doel + alle aanmoedigingen in New York horen, succes!

Disclaimer: Ik heb niet betaald gekregen voor deze review, maar de headphone wel gekregen.

46 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*