Nog maar 7 weken tot de Berenloop halve marathon!

Nog maar 7 weken tot de Berenloop halve marathon!

Jeetje, nog maar 7 weken te gaan tot de Berenloop halve marathon. Dankzij een hele fijne Dam tot Damloop en goede trainingsweken heb ik er eigenlijk wel vertrouwen in, maar in 7 weken kan er nog ontzettend veel gebeuren! Benieuwd hoe mijn afgelopen twee weken zijn gegaan? Lees dan even verder!

nog maar 7 weken
Dank Hanneke voor de foto!

Deze update begint met een training op maandag 4 september. Eigenlijk had ik totaal geen zin om überhaupt hard te lopen, maar toch ben ik nog lekker even de deur uitgegaan! Onderweg kwam ik Hanneke (traint altijd trouw mee op de dinsdagavond) tegen en dit gaf mij wat extra motivatie om door te zetten. Een fijn rondje van vier kilometer als eindresultaat.

Op woensdagochtend weet ik mezelf de deur uit te krijgen ondanks de regen. Op het programma staat en heuveltraining in het Noorderplantsoen. Inlopen richting het plantsoen, 2x 15minuten op en om alle heuvels en weer uitlopen. De lopen ging heerlijk en de heuvels op en af gaat steeds makkelijker.

In plaats van een duurloop in mijn uppie stond ik zaterdag aan de start van de 10x10km in Winschoten! Het raceverslag van die 10 kilometer kun je hier lezen. De dag na die 10km heb ik heerlijk 2x drie kilometer losgelopen. Benen voelen goed en hardlopen gaat echt steeds makkelijker.

nog maar 7 wekenMaandag de elfde stond er een intervaltraining op het programma, mijn lievelings! Het weer zat enorm tegen, maar ik had er zo ontzettend veel zin in dat ik gewoon de deur ben uitgegaan om lekker even af te zien. Ik moest 5x 4 minuten aanzetten met tussen door 2 minuten gas terug. Ik liep echt heerlijk al vielen de gemiddeldes wel een beetje tegen.

nog maar 7 wekenWoensdag stormde het in Nederland en moest ik eigenlijk het plantsoen in voor weer een heuveltraining. Zo blij dat ik de training heb uitgesteld tot einde van de middag. De zon kwam door en het was heerlijk loopweer. Tussen het in- en uitlopen moest ik 20 minuten lekker aanzetten op en om de heuvels in het Plantsoen en dat ging goed!

Met de heuvels nog een beetje in de benen liep ik mijn laatste lusje voor de Dam tot Damloop op vrijdag. Een relaxte vier kilometer met op het einde even 4x 50m aanzetten. Op zondag stond ik dus aan de start van de Dam tot Damloop. Benieuwd hoe dat ging? Lees dan hier verder.

Ik voel me super fit en heb er vertrouwen in dat ik die halve marathon sowieso ga uitlopen! Hoe weet ik alleen nog niet helemaal. De komende weken zal ik jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn hardloopavonturen!

Liefs,
Kelly

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*