Nog maar 4 weken tot de Berenloop halve marathon!

Nog maar 4 weken tot de Berenloop halve marathon!

Met nog maar een kleine vier weken te gaan begin ik het langzaam spannend te vinden. In vier weken kan ontzettend veel gebeuren. Ik kan gelukkig nog vaak trainen, maar de tijd gaat toch altijd weer sneller dan je denkt! Hoe mijn afgelopen trainingsweek ging lees je hieronder.

Maandagavond wist ik mezelf na lang zeuren rond half negen nog van de bank af te krijgen voor een intervaltraining. Stukje inlopen en daarna 2(2), 3(3), 4(4), 2(2), 3(3), 4(4) minuut aanzetten/minuut beetje gas terug en rustig uitlopen. Ik liep fijn en kon goed aanzetten, maar volgende keer moet ik minder lang zeuren! Gelukkig kwam van uitstel geen afstel.

nog maar 4 wekenWoensdag liep ik een duurloop van 65 minuten. Omdat de 4 mijl ook in deze trainingsweek viel, moest alles net even anders. De dag voor de 4 Mijl kan ik natuurlijk niet een lange duurloop lopen, maar die meters moeten wel gemaakt worden. Daarom liep ik op woensdag een fijne duurloop van 65 minuten.

De meeste mensen die speciaal trainen voor de 4 Mijl lopen niet twee dagen voor de run een kleine 7 kilometer. Maar mijn hoofddoel is natuurlijk die halve op Terschelling. Dus in plaats van een klein blokje om moest ik meer meters maken en dat deed ik vrijdagavond braaf. Inlopen, 30minuten duurloop en op het einde 5x 100m aanzetten. De 30 minuten voelde als een dik uur en die 5x 100m gingen niet van harte, maar i did it!

nog maar 4 wekenZondag stond ik samen met heel hardlopen Groningen aan de start van de 4 Mijl. Ontzettend genoten en blij met de tijd die ik gelopen heb, geeft vertrouwen! Mijn raceverslag van de 4 Mijl vind je hier.

Volgens mij gaat de komende week een pittige trainingsweek worden met veel kilometers! Ik heb er zin in!

Liefs,
Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*