Mijn London Marathon! #9

Mijn London Marathon! #9

Weer een trainingsweek voorbij gevlogen. Ik liep deze week wel iets minder kilometers, maar gelukkig net zo lekker! Benieuwd hoe mijn trainingsweek eruitzag, lees dan even verder.

Maandag was een fijne rustdag. Om toch een beetje te bewegen, wandelde ik naar mijn werk en weer terug. Toch een kleine 40 minuten bewogen. ’s Avonds heb ik helemaal niets gedaan, lekker gehangen en series gekeken. (Tips wat je kunt doen op een rustdag vind je hier)

Afgelopen dinsdag had ik een actieve dag. Ik wandelde weer naar mijn werk, deed 30 minuten lichte krachttraining in mijn pauze, wandelde aan het einde van mijn werkdag terug naar huis en liep in de avond nog hard. De Running Girls Groningen training was bij ’t Kardinge en dit leek mij een mooie combi om meters te maken. Inlopen, training geven + meedoen en weer terug naar huis lopen. Een mooi 9 kilometer met intervalprikkel.

Woensdag had ik eigenlijk een rustdag op de planning staan, maar de zon scheen en ik vond dat ik van dit mooie weer gebruik moest maken. Ik kon iets eerder weg van mijn werk, waardoor ik heerlijk in het zonnetje (wel flinke wind) heb gelopen. Een fijne 7 kilometer bij het mooie Kardinge. (hoofdfoto)

Omdat ik mijn trainingsprikkel naar woensdag had verschoven, nam ik op donderdag een rustdag. Had gewoon ook geen zin om te lopen, dus mooie win win situatie.

Op vrijdag stond er geen looptraining op de planning, maar werkte ik wel aan mijn kracht. Lichte oefeningen met mijn eigen lichaamsgewicht voor de beenspieren en core.

Mijn London Marathon 9
Erg motiverend al die lopers!

Afgelopen zaterdag liep ik samen met vele anderen een lange duurloop. Richting de Rotterdam marathon worden er verschillende duurlopen georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Rotterdam vindt drie weken voor London plaats, dus kan ik met een paar loopjes meedoen. Samen met Wilja liep ik mee met de 20km duurloop op een 6:15 min/km tempo. Door weer en wind gelopen, maar de tijd en kilometers vlogen voorbij. Erg motiverend, mede door de zeer goede organisatie. Ik hoop zeker nog een keertje deel te kunnen nemen aan één van deze duurlopen.

Zondag heb ik zeer weinig gedaan. Lekker op de bank gehangen en pas rond 14:00 uur de deur uit gegaan voor mijn herstelrondje. Een rustige 5 kilometer die goed en makkelijk aanvoelde.

Weer een week voorbij. Het gaat zo ontzettend snel, maar heb nog voldoende tijd! Nog 15 weken te gaan, mooi op schema dus.

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*