Mijn London Marathon! #8

Mijn London Marathon! #8

De eerste kilometers van 2019 zijn gemaakt en met nog 16 weken te gaan is het trainen voor de London Marathon, voor mijn gevoel, nu écht begonnen! Deze week liep ik ontzettend veel kilometers, iets meer dan de bedoeling was. Hieronder lees je hoe mijn trainingsweek is gegaan!

Afgelopen maandag, op oudjaarsdag, deed ik mee aan de Oliebollenloop 10km in Gorredijk. Ik was benieuwd waar ik zou staan en ik ben erg tevreden hoe ik het hardloopjaar 2018 heb afgesloten, hoe het ging lees je in mijn raceverslag!

Dinsdag, nieuwjaarsdag! Ik was brak, had zware benen van de 10km in Gorredijk en had gewoon erg veel zin om binnen te blijven. Echter had ik zelf het briljante idee om de Running Girls Groningen training door te laten gaan, dus stond ik braaf om 19:45 uur buiten om richting het Noorderplantsoen hard te lopen om daar training te geven aan fanatieke meiden die net als ik het jaar goed wilden beginnen.

Mijn London Marathon 8
Trots op deze toppers, we zijn het jaar goed begonnen!

Zowel woensdag als donderdag waren voor mij rustdagen. Op mijn werk was het ontzettend druk en chaotisch en alles in mijn lichaam zei, neem rust! Dus dat heb ik braaf gedaan. Ik lag iedere avond mega vroeg in bed en gaf mijn lichaam rust.

Vrijdag had ik een intervaltraining op het programma staan, niet te gek, maar wel lekker even aanzetten. 5x 3min/3mim en met in- en uitlopen kwam ik op een mooie 7 kilometer uit.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen plande ik mijn duurloop toch op zaterdag. 10km tegen de wind (storm) in en 10km met wind in de rug. Zo ontzettend blij met deze duurloop, ik had vleugels!

Mijn London Marathon 8
Duurloop!

Met aardig frisse benen werd ik zondag (vandaag) wakker, fijn! Ik was een beetje bang dat mijn duurloop van gisteren aardig wat inpact zou hebben gehad, maar ik voelde me goed. Rustig liep ik een herstelrondje door Groningen en sloot ik de week voldaan af.

Met 50km in één week was dit een pittige trainingsweek, maar gelukkig voelen mijn benen goed. Ik heb zin in de volgende trainingsweek én mijn duurloop, want die loop ik niet alleen!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*