Mijn hardloopdoelen voor 2020!

Mijn hardloopdoelen voor 2020!

Hardloopdoelen zijn (naast reisdoelen) de leukste doelen om op te stellen! Of ik dit jaar net zo’n groots doel heb als vorig jaar? JA! Daarnaast heb ik ook een paar kleine hardloopdoelen, welke? Je leest ze hier!

De Rotterdam Marathon uitlopen! 
Zo, die is er uit! Mijn gevoel na de London Marathon was zo ontzettend fijn, dat ik dit eigenlijk nog een keer wil ervaren. Afgelopen maanden heb ik door omstandigheden helaas niet goed kunnen hardlopen, wat mij wel een beetje onzeker maakt qua planning, maar het komt vast goed! Ik bekijk alles rustig van week tot week en wie weet loop ik op 5 april met een grote glimlach de Rotterdam Marathon uit!

1000 kilometer hardlopen.
Vorig jaar was dit 1250km (gehaald!), maar ik weet dat ik dit jaar minder ga hardlopen. Mijn trainingen richting de London Marathon liepen vorig jaar vlekkeloos en daardoor maakte ik veel meters. Helaas loop ik die kilometers nu nog niet, dus moet ik realistisch zijn! Maar 1000 kilometer vind ik een mooi aantal om in één jaar bij elkaar te lopen.

Deelnemen aan meer lokale loopjes.
Net als vorig jaar wil ik ook dit jaar wat vaker meedoen aan de kleinere loopjes, ze zijn gewoon zo leuk! Gemoedelijk, motiverend, fijne routes en lage inschrijfkosten. Tips voor leuke lokale loopjes zijn welkom!

PR op de 5km.
Eigenlijk gaat dit niet samen met mijn marathon doel, maar omdat deze in april plaats vindt, wil ik in het 2e deel van dit nieuwe hardloopjaar graag een poging wagen! Mijn pr is nu 23:50 en die zou ik ontzettend graag willen verbeteren. Waar ik hem ga lopen, geen idee! Tips?

Vier hardloopdoelen voor 2020 en vier doelen die ik helemaal zie zitten! Lat niet te hoog, maar toch uitdagend. Laat 2020 maar komen!

Welke hardloopdoelen voor 2020 heb jij?

One Comment

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*