Let’s Run Marrakech!

Let’s Run Marrakech!

Sinds mijn eerste hardloopavontuur in het buitenland ben ik hooked! Een vakantie boeken en stiekem al kijken of er niet toevallig op die datum ook een mooi hardloopevenement plaats vindt, ik doe het nu iedere keer. Zo waren wij precies in Havana tijdens de Havana Marathon en liep ik daar een zeer bijzondere 10 kilometer, stond ik in een buitenwijk van Porto aan de start van een plaatselijk loopje en precies tijdens mijn verblijf in Marokko vond de Marrakech Halve Marathon plaats. Allemaal toeval en kansen die ik als loper niet kon laten liggen!

Naast deze toevalstreffers heb ik met een loopvriendinnetje de traditie om ieder jaar in het buitenland een halve marathon te lopen. Parijs, Berlijn, Boedapest en Valencia ieder jaar een andere stad en een ander hardloopavontuur! Erg bijzonder om te ervaren en ontzettend leuk om hardlopen te combineren met een leuk en gezellig weekendje weg! En wie wil dat nou niet?!

Samen met mij en Joanne (joinmyroad.nl) kun jij op hardloopreis naar Marrakech in samenwerking met Pacuara Travel! Ga jij met ons mee?

Tell me more!
Het uitgangspunt van deze trip is uiteraard een hardloopwedstrijd. Op zondag 7 oktober vindt namelijk het Running Marrakech event plaats waar je een 10km of 20km race kan lopen. Ik liep eerder dit jaar de halve marathon in Marrakech en vond het fantastisch! (Marrakech halve marathon raceverslag)

Let's Run Marrakech

Runderlust
We hebben twee verschillende opties voor deze reis, namelijk een citytrip en een rondreis. De citytrip is van vrijdag 5 oktober tot en met maandag 8 oktober. Wil je maandag nog niet naar huis maar Marokko verder ontdekken? We got you covered! De rondreis is namelijk de citytrip in combinatie met een avontuurlijke reis door Marokko van vrijdag 5 oktober tot en met 13 oktober. Vanuit het bruisende Marrakech reizen we met behulp van een gids door het Atlasgebergte waar we het prachtige Marokko verder ontdekken. Check de site van Pacuara Travel voor het volledige programma: https://www.pacuaratravel.nl/marokko/

Kosten
De kosten voor de citytrip zijn €219. Dit is inclusief accommodatie en ontbijt.
Exclusief vluchten en deelname running event (€10).

De kosten voor de rondreis door Marokko zijn €849. Dit is inclusief accommodatie, gid, tours, kamelentocht en ontbijt, lunch & diner tijdens de rondreis.
Exclusief vluchten en deelname running event (€10).

Wat kan je van ons verwachten?
Joanne en ik hebben allebei heel veel ervaring met hardloopraces in het buitenland. Wij staan dan ook graag voor jullie klaar als jullie vragen hebben rondom de race. Dit kan vooraf aan de race zijn maar natuurlijk ook tijdens de reis. Tevens zullen wij een week voor vertrek al onze tips met betrekking tot hardloopraces in het buitenland met jullie delen zodat jullie 7 oktober samen met ons goed voorbereid aan de start staan!

Dus, ga jij met ons mee? Welke reis heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten! Wij gaan alvast aftellen!!!!

LET’S RUN MARRAKECH!

2 Comments

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*