Hotel RIO! Even helemaal niets.

Hotel RIO! Even helemaal niets.

Helaas ben ik niet echt in RIO, maar doe ik samen met mijn ouders gewoon alsof. Na tien dagen werken ben ik lekker richting mijn ouders gegaan en heb ik mijn intrek genomen in het door mij genoemde Hotel RIO. Even helemaal niets moeten, heerlijk. Drie dagen verwend worden en genieten van de fijne, groene en mooie omgeving hier in Oranjewoud. Geen afwas, was of werk wat nog op mij ligt te wachten. Ik doe lekker even helemaal niets. Dus ook hier online is het nog steeds wat rustiger, sorry daarvoor! Mijn eerste Road To Disney plaatste ik afgelopen maandag en aankomende zondag komt er weer een nieuwe Running Girl van de week online!

Zoals ik al zei, doe ik deze dagen even helemaal niets. De vorige spelen in Londen waren we er helemaal bij! Twee weken verbleven we bij familie en hebben we verschillende sporten en een aantal keer het Holland Heineken House mogen meemaken, fantastisch! Dit keer er dus niet bij, maar hebben mijn ouders deze twee weken speciaal (bijna) helemaal vrij genomen en leven ongeveer op Rio tijden. Ze zien zo veel mogelijk van de spelen en missen het liefst niets! En mochten ze toch moe worden en in slaap vallen? Er wordt sowieso een wekker gezet, voor het geval dat. En ik doe dus lekker deze dagen met ze mee.

Al zitten we hier niet de hele dag stil voor de tv. Mijn ouders wonen in Oranjewoud en vlak naast het bos. Een ideale uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of dus hard te lopen. Gisteren heb ik lekker gewandeld en gefietst, vandaag hardgelopen en gewandeld. En zaterdagochtend ben ik tijdens de Mind2Run training even de gasttrainster, verantwoordelijk voor de warming-up; de kern doe ik lekker zelf mee. Zoals je kunt lezen, is het totaal geen straf om hier in Hotel RIO te verblijven.

Een kleine update dus van waar ik uithang en wat ik doe deze dagen. Eens wat anders dat de tips & tricks of een lekker receptje.

Liefs,

Kelly

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*