Road to Disney!

Road to Disney!

Road to Disney! Eindelijk weer een doel en wat voor één! Op zondag 25 september loop ik in Disneyland Parijs de halve marathon! Tot aan Disney zal er iedere maandag een nieuwe Road to online komen! Een kort verslagje van mijn trainingsweek richting die halve marathon.

Ik loop dus op zondag 25 september de halve marathon en dit doe ik niet alleen! Tijdens het Disneyweekend ben ik Wilja haar aanhang, haar plus one! Samen lopen we dus die halve en gaan we genieten van Disneyland Parijs! Naast ons gaan er nog andere Running Girls die kant op, waaronder juf Marit! Ik kijk er ontzettend naar uit, maar hoe gaat het trainen?

Een dik vet PR zit er helaas niet in. Ik ben met de trainingen laat begonnen omdat er lang twijfel was of ik die halve wel zou lopen. Na de verlossende ja ben ik gaan trainen en mijn duurlopen gaan uitbouwen, maar ideaal is het niet! In zeven weken trainen voor een snelle tijd op de halve, dat is is voor mij te kort! Mijn duurbasis is helaas niet zo goed. Maar uitlopen ga ik hem zeker en om zo lekker mogelijk te kunnen lopen en echt te kunnen genieten, neem ik mijn trainingen wel serieus! Ik ben dus al een tijdje aan het trainen, maar door de mini blog-vakantie kwamen er geen updates online.

Road to Disney

Afgelopen woensdag liep ik een blokje om. Ik had even geen doel, ik moest er gewoon nog even uit. Omdat de Running Girls tijdens de training moesten planken op dit mooie podium (Noorderzon in opbouw, yeah!) en ook juf Marit in de ochtend er op aan het planken was, kon ik niet achterblijven! De run ging verder lekker, tempo kostte mij geen moeite en dat voelde goed.

Road to Disney
Donderdag was afzien. Omdat ik alleen maar anderen train (Running Girls Groningen en ook op mijn werk) is het super leuk en fijn dat iemand anders eens vertelt wat ik moet doen! En dat is afzien, heerlijk! 1x in de week krijg ik van Jeroen personal training met de focus op kracht.

Road to Disney

Eigenlijk stond vandaag (zaterdag) mijn duurloop op het programma, maar mijn benen waren nog te zwaar na de PT van donderdag (bedankt Jeroen…). Dus ging ik alleen de deur uit om mijn benen los te lopen. Onderweg bedacht ik dat een paar heuveltjes aanvallen in het plantsoen wel kon. Nou dat heb ik geweten. Met zware benen een heuvel op, is zwaar! Maar i did it en achteraf voelden mijn benen minder stijf en zwaar, dus geslaagde training!

Road to Disney

Zaterdag ging mijn duurloop niet door, dus moest hij op de zondag plaatsvinden. Na een zeer gebroken nacht (bedankt Dafne) en een lange dag werken moest ik dus nog die duurloop doen. De eerste vier kilometer waren een ramp, mentaal vond ik het helemaal niets. Het enige wat ik wou doen, was wandelen. Maar dat heb ik niet gedaan! De hele 15km heb ik niet gewandeld en ben ik doorgegaan. Uiteindelijk lekker gelopen en positief kunnen terugkijken op de duurloop. Op naar de volgende week!

Liefs,

Kelly

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*