Berlijn! Week 8.

Berlijn! Week 8.

Nog 6 (!) volle weken.

Kleine intro:
Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

Week 8 was echt een top week! Vol motivatie, energie en goede benen, lees je mee?

Trainen Annemerel Live, Love, Run Trainen Annemerel Live, Love, Run

De hardlopende selfie queen Annemerel was maandag de 15e op bezoek in Groningen voor het promoten van haar nieuwe boek, Live, Love, Run. Tijdens haar boekpresentatie moest er natuurlijk ook gelopen worden. Ikzelf heb niet zo veel gelopen, maar de training gegeven, samen met Marit. Een paar rondjes over de baan en meedoen aan de estafette waren toch een soort van minitraining! De hele avond gaf mij wel erg veel motivatie!

Hardlopend in Groningen

Op dinsdagochtend liep ik een tempoloopje van 7.5 kilometer. Het eerste deel fietste de verkering mee, waardoor mijn eerste kilometers met gemak op tempo gingen. Laatste deel zelf door moeten trekken wat gelukkig goed ging. Het hele loopje in een gemiddelde van 5:23 min/km gedaan, erg blij mee! Voelde voldaan en gaf vertrouwen!

TomTom runner cardio

Woensdag na het werken gelijk mijn kleding en schoenen aangetrokken en mijn horloge omgedaan, interval! 1 kilometer inlopen, 8x200m aanzetten met 100m relaxt hardlopen tussendoor en 1 kilometer uitlopen, heerlijk! Met mijn TomTom horloge kun je zo perfect je intervaltraining instellen, erg fijn. De 200 meters liep ik op een gemiddeld van 4:05 / 4:20 min/km.

Sunday Runday

Sunday Runday! Wakker worden om 07:00 uur en niet meer kunnen slapen en wat doe je dan? Hardlopen! Dus zonder moeite de deur uit voor een relaxt rondje door het centrum van Groningen, prachtig! Een stad die normaal zo druk is had ik nu helemaal voor mijzelf! Mijn benen voelden goed en mijn hartslag bleef laag, fijn!

Deze week ging qua lopen echt fijn! Ik heb nog 6 volle weken te gaan voordat ik aan de start sta in Berlijn. Klein beetje zenuwachtig maar afgelopen week geeft mij veel vertrouwen. Op naar week 9!

Liefs,

Kelly

P.S. de winnaars van de Urban Trail Run winactie zijn: Jasmijn Staal & Monique van der Meer, Gefeliciteerd!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*