foto: Run2Day/ Jordy

Boekpresentatie Annemerel! Live, Love, Run!

Voor de meeste lopers onder ons heeft Annemerel geen intro nodig, voor de mensen die haar nog niet kennen, lees dan snel verder!

Annemerel is de (hardlopende) selfie queen van Nederland. Sinds 2003 blogt zo over alles wat ze meemaakt en deelt ze haar ongezouten mening over allerlei verschillende onderwerpen. Met haar snapshot diaries en weekly vlogs houdt ze haar lezers op de hoogte van haar dagelijkse leven en avonturen. Annemerel begon op haar 17e met hardlopen. Waar ze aan het begin van haar hardloopcarrière geen idee had van; schoenen, kleding, training en rust, heeft ze nu na al die jaren hardlopen haar kennis (i.s.m. experts), tips, ervaringen en leuke anekdotes gebundeld in één boek. Live, Love, Run.

Boek Annemerel

Na het lanceren van haar boek is ze nu bezig met een kleine booktour door Nederland en gaat ze langs vijf verschillende steden. Amsterdam, Utrecht en Groningen zijn al geweest. Den Haag & Rotterdam zijn woensdag en donderdag nog aan de beurt!

Annemerel presentatie

Gisteren was het dus zover, de boekpresentatie van Annemerel. De presentatie vond plaats in de kantine van Groningen Atletiek. Rond 19:30 uur waren de eerste meiden er al. Verwachting was dat er rond de 50 mensen zouden komen, dus begon Annemerel snel met signeren van de boeken. Na het wachten in de rij, signeren en settelen met een kopje thee of koffie begon Annemerel aan haar presentatie. We kregen met verschillende anekdotes een kijkje in Annemerel haar hardloopcarrière en na de presentatie was er de mogelijkheid om vragen te stellen. Door het enthousiasme van Annemerel en de kippenvelmomenten die ze goed wist te omschrijven, krijg je gewoon zin om te lopen.

Hardlopen met Annemerel

Aan het einde van de presentatie zijn we naar buiten gegaan en konden we onze enthousiasme en energie kwijt in een pittige intervaltraining. Na een kleine warming-up met zijn allen over de atletiekbaan en het losdraaien van het lichaam kon er echt getraind worden: 200 meter aanzetten, 100 meter rust en dit 15 minuten lang. Als toetje vond er een estafette plaats.

estafette annemerel
foto: Run2Day / Jordy

En Annemerel zou Annemerel niet zijn als ze de geslaagde avond niet zou afsluiten met een selfie! Zowel met de groep als individueel.

Selfie Annemerel
foto: Run2Day/ Jordy
Annemerel selfies
Foto: Annemerel

Wij vonden het een geslaagde avond, die ons zeker extra hardloopmotivatie en energie heeft gegeven!

En mocht je het boek nog niet hebben, maar wel nieuwsgierig zijn; het is hier: Live, Love, Run te bestellen.

One Comment

  1. Pingback: Berlijn! Week 8. - Runninggirls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*