Berlijn! Week 5

Berlijn! Week 5

Week 5 zit er alweer op, nog 62 dagen te gaan!

Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

En hoe mijn trainingsweken gaan lees je hier!

 

Running Girls TrainingRunninggirls.nl

Door werk en een beetje spanning voor de website heb ik mijn trainingen begin deze week overgeslagen. Eigenlijk had ik ze wel moeten doen voor wat extra ontspanning. Gelukkig gaven de Running Girls mij die ontspanning en afleiding op dinsdag, fijn!

Training Stadswild
Foto: Stadswild

Website eindelijk online, rust! Of nou ja in mijn hoofd. Donderdag ging ik samen met Marit naar Amsterdam om aanwezig te zijn bij de launch party voor de Adidas PureBOOST X. Super leuke avond en inclusief inspanning. Training: check! Niet een training uit mijn schema, maar dat geeft niet.

Loopband training Hardlopen in noorderplantsoen

Zaterdag en zondag eindelijk iets uit mijn schema kunnen doen. Zaterdag liep ik op de loopband een intervaltraining omdat ik mijn nieuwe schoenen niet vies wou maken, maar ze wel wou testen. Zondag liep ik samen met Wilja een relaxt loopje door Groningen. Eerlijk, het ging voor geen meter!

Afgelopen dagen/weken minder gelopen dan dat ik zou willen. Niet te lang bij stil staan, maar vooruit kijken! Ik heb nog 62 dagen te gaan, zin in! Op naar week 6!

Liefs,

Kelly

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*