PureBOOST X launch party.

PureBOOST X launch party.

When she runs, she flies!

Je hebt afgelopen donderdag vast een aantal foto’s voorbij zien komen van de nieuwe Adidas PureBOOST X. Een schoen die is ontworpen speciaal voor vrouwen, door vrouwen.

PureBOOST X

 

De PureBOOST X.

Zoals ik hierboven al aangaf de PureBOOST X is een nieuwe hardloopschoen die voor vrouwen en door vrouwen is ontworpen. Na jarenlang testen en onderzoeken met vrouwelijke sporters is de schoen tot stand gekomen, met als resultaat een fijne en stijlvolle hardloopschoen die je tijdens het sporten en je actieve levensstijl ondersteuning biedt. De nieuwe PureBOOST X is een opvallende verschijning met een gat (!) tussen sok en zool. Dit gat wordt de ‘floating arch’ genoemd en geeft je zowel tijdens je workout of  run ondersteuning en zorgt voor een natuurlijke landing. Net zoals de andere Adidas BOOST schoenen zit ook in deze schoen de BOOST zool. Deze zool met de BOOST technologie geeft demping en geeft je bij de landing energie terug.

 

2016_Running_PureBOOSTX_Beeld_01
Foto: Adidas

Test 1, 2, 3! 

Samen met Marit was ik dus afgelopen donderdag aanwezig bij de lancering van de PureBOOST X. De lancering vond plaats in De School een unieke locatie in Amsterdam waar wekelijks te gekke feestje worden georganiseerd. Met een drankje in de hand, dj muziek op de achtergrond en lekkere hapjes begon de avond super! Na het openingswoord kon er omgekleed en getest worden! In een volledige Adidas outfit en dus nieuwe schoenen verzamelden we buiten, waar Stadswild ons op stond te wachten voor het geven van de training. Hardlopen, lunges, squat jumps, dips, pushups, burpees, sprintjes en de training afgesloten met yoga oefeningen; alles kwam tijdens de training voorbij zodat we de schoen zo goed mogelijk konden testen. Terug in De School werden we onthaald met een gin tonic, soepje, salade en een broodje. Voor ons een zeer geslaagde avond die we heerlijk hebben afgesloten in het Art’ otel. Samen met Marit en Christel genoten van heerlijke toetjes en vroeg in de ochtend een ontbijtje, Adidas bedankt voor de goede zorgen!

Stadswild training
Foto: Stadswild

Bevindingen tot nu toe!

Tot nu toe heb ik de PureBOOST X twee keer aangehad, dus ben ik er nog niet helemaal uit wat ik van de schoen vind. Tijdens de lancering op donderdag en gisteren in de sportschool op de loopband heb ik de schoen kunnen testen. Na deze twee keer kan ik dit zeggen; wat een licht en fijn schoentje! Tijdens het lopen voel je de schoen bijna niet, net sokjes! Geen drukpunten of nare randjes en ontzettend licht. De schoen omsluit je voet zonder deze af te knellen en je voelt de demping van de BOOST technologie. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik van het gat vind. Ik ga de schoen nog meer testen en kom hier dus later een keer op terug!

De schoen is nu al te bestellen (adidas.nl/pureboostx) en ligt vanaf 3 februari in de winkel!

Marit en Kelly

 

One Comment

  1. Pingback: Berlijn! Week 5 - Runninggirls

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*