Berlijn! Week 13.

Berlijn! Week 13.

Week 13! Mijn een-na-laatste week zit er alweer op en mijn laatste week is ingegaan, spannend! Aanstaande zondag loop ik samen met Esther de  halve marathon in Berlijn!

Kleine intro:
Op zondag 3 april loop ik in Berlijn de halve marathon. Samen met mijn running buddy Esther loop ik voor de tweede keer in het buitenland een halve marathon, een traditie is geboren! Afgelopen voorjaar liepen we in Parijs, één groot avontuur, heerlijk weer en een prachtige stad om te lopen maar een teleurstellende eindtijd. Ik moest en zou die dag onder de 2:00 uur maar dit werd helaas: 2:05:37. Geen beroerde tijd maar niet wat ik wou en ik heb gewoon niet echt kunnen genieten. We hebben het er niet meer over, op naar Berlijn!

Week 13 was dus mijn een-na-laatste week. Een week waarin ik vier keer hardliep en de kriebels voor Berlijn al erg aanwezig waren!

Week 13 Running Girls Groningen

Dinsdag was ik een dagje vrij vanwege andere afspraken, maar had ik ineens in de middag tijd voor een run! Ik moest in de buurt van het Hoornsemeer zijn, dus plande ik mijn loopje daar. In een andere omgeving hardlopen is soms gewoon lekker. Mijn bedoeling was een kleine duurloop, de laatste. Dit liep echter totaal anders. Geen motivatie, geen zin, geen fijne benen, Berlijnkriebels en alleen maar drang om te wandelen. Mijn duurloop werd helaas een korte zes kilometer, een relaxte zes kilometers qua tempo, maar mentaal zeer zwaar.

Week 13 Running Girls Groningen

Woensdag was mijn herkansingsdag om die geplande duurloop van gisteren alsnog te kunnen lopen! Na een uit de hand gelopen koffiedate, (vijf (!) uur in de coffee break gezeten met Wilja, Jasmijn en Marit) ‘moest’ ik dus nog hardlopen! De eerste kilometers vlogen voorbij en gingen makkelijk. Ik mocht niet te hard lopen en had gewoon moeite om mijzelf in te houden. De laatste drie kilometers waren een ramp. De kilometers kropen voorbij en terwijl ik eerst moeite had om ‘langzaam’ te lopen had ik nu ontzettend moeite om een beetje snelheid erin te houden. Maar i did it! Note to myself. Ga nooit na een run gelijk boodschappen doen, verleidingen zijn dan te groot! Maar niets gekocht, trots!

Week 13 Running Girls Groningen

Eerste Paasdag samen met Wilja een blokje om gegaan. Het rondje mocht niet te groot en ik mocht niet verzuren. En dat is gelukt! Het ging mij niet erg makkelijk af, erg de drang gehad om te wandelen en het idee dat ik aanstaande zondag 14 kilometers erbij moet lopen wil ik nog niet aandenken!

Week 13 Running Girls Groningen

Tweede Paasdag! Deze run neem ik gewoon maar even mee. Aangezien ik aanstaande zondag loop komt er volgende week niet een trainingsdiary maar een raceverslag online! En omdat ik toch al te laat was met dit blogje kon de run van vanmorgen er mooi in worden meegenomen. Een kleine vijf relaxte kilometers. Geen horloge, geen tempo-overzicht en geen tijds- of snelheidsdoel. En waarom op de fiets? Die moest ik nog ophalen, dus gelijk gedaan! Run, Bike and Breakfast!

Week 13 Running Girls Groningen

Zoals ik al aangaf zijn de racekriebels al erg aanwezig! Ik heb daar altijd erg last van, helemaal als ik mijzelf doelen opleg. Komt goed, niet nu al om wakker liggen en gewoon niet zo streng voor mijzelf zijn. Komende dagen goed uitrusten, tas pakken, outfit kiezen (het wordt warm!) en genieten!

Week 13 zit erop, op naar Berlijn!

Liefs,

Kelly

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*