Berenloop Terschelling! #8+9

Berenloop Terschelling! #8+9

Een dikke week deed ik even helemaal niets met runninggirls.nl. Waarom weet ik niet, maar het liep toevallig zo! Daarom hebben jullie een update tegoed van de afgelopen twee trainingsweken. De laatste trainingsweek richting de Berenloop halve marathon is alweer ingegaan, maar hoe afgelopen twee weken gingen, lees je hieronder.

Ik had echt twee ontzettende fijne trainingsweken. Veel gedaan voor mijn gevoel, maar wel iets minder hardgelopen dan dat ik zou willen. Afgelopen weken vooral de focus gehad op duurtrainingen. Op snelheid trainen is voor nu niet nodig, ik wil die finish halen op Terschelling en de tijd maakt echt niets uit. Mijn omvang trainen is de laatste weken mijn trainingsdoel. Dit deed ik zowel hardlopend als op de fiets. Waarom ik onder andere op de fiets train, kun je hier terug lezen.

Afgelopen twee weken fietste ik twee keer. Ik heb tijdelijk een racefiets gekregen van Liv Benelux en ik krijg hiermee van hun de kans om te kijken of ik wielrennen leuk vind. En ik vind het tot nu toe te gek! Door het goede weer kon ik twee duurtrainingen op mijn fiets doen. 2x een dikke twee uur dwars door Groningen, heerlijk!

Hardlopen ging helaas iets minder dan dat ik zou willen. Blij met hoe de trainingen zijn gegaan, het hardlopen ging makkelijk, maar ik had wel iets meer kilometers willen maken. Dat ik dus iets minder hardgelopen heb, maakt me een klein beetje onzeker voor aankomende zondag. Maar komt goed!

Ik heb nog één weekje te gaan, of nou ja, nog zes dagen! Deze week staat in het teken van fit blijven en nog meer zin krijgen in de halve marathon. Mijn 5e alweer op Terschelling, ik kan niet wachten!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*